reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej Dziewczyny,
okropne to co się stało Kasi
[*]
ja mam dziś mega lenia, a jutro znów muszę jechać do Wawy. Coraz gorzej znoszę te 5cio godzinne podróże autobusem, ale ostatni raz jadę sama, następne dwa razy już z mężem autkiem. Ostatni raz jedziemy 8 grudnia i koniec mojego studiowania, zostanie pisanie pracy :)
Byłam dziś mamą na babskim popołudniu w kinie na "listy do m." i baardzo polecam, jestem mile zaskoczona tak dobrą produkcją. Jest to komedia, ale z przesłaniem, więc naprawdę warto

reklama
Fiona fajny prezencik:tak:

Alka-dajesz radkę! Niech małżon Ci jakąs lekturkę dostarczy może

zaraz polowa listopada, grudzien przeleci i nasza kolej na porodówce

Anastazja ja skurczyki czasem czuje jako ból na okres. Dokładnie to samo czulam na porodowce tylko ze zwiekszoną siłą a brzusio mi nie twardnieje.

Ja musiałam kupic masc posterisan. Mam takie zatwardzenia ze az płakac na kibelku mi się chce i mi krwawi tam.

Fiona - fajny gadżecik :)

Marcia - wyrazy współczucia. Mam to samo, ale mi Pani Doktor zapisała czopki. I to jest pierwsza kość niezgody między nami. :p Powinna sama sobie je zaaplikować przy takim czymś jak mi się robi, to by wiedziała, co to ból :(

Właśnie zrobiłam pierwsze w życiu domowe krówki. Są megasłodkie, megapyszne i masakrycznie gorące :) A wszystko przez to, że sklepy są pozamykane i nie mogłam kupić sobie żadnego owocka... ;)

Ostatnia edycja:
Marcia narobiłaś mi smaku ;)
Anastazja właśnie skończyliśmy malować, wstawił P. meble i skręcił łóżeczko! więc teraz w końcu zaczynam widzieć przestrzeń dla mojego maluszka, tylko brakuje nam szafy nadal ale to do stycznia mam nadzieje coś zorganizujemy, bo wciąż ciuchy w walizkach mam.. a gdzie podziać ciuchy dla synka ;)

Jutro pokaże Wam mój początek kącika dla maluszka - na razie mamy tam łóżeczko i wór z misiami plus wózek ;)

reklama
Malutka - daj później znać co i jak...

DLA TYCH CO MIAŁY OCHOTĘ NA KRÓWKI!!!

TRZEBA JE ŚCIĄGNĄĆ Z BLASZKI ZARAZ PO TYM JAK STĘŻEJĄ - INACZEJ KAMIENIEJĄ I ŚCIĄGANIE DA SIĘ USKUTECZNIĆ TYLKO MŁOTKIEM I DŁUTEM...

Do góry