reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anastazja ja wczoraj robiłam tort:D samo dekorowanie zajęło mi 4 godziny:)
Gabryś a kiedy sie aukcja kończy? może napisz do sprzedającego..

reklama
niby za dwa dni .. napisalam wlasnie, ale nie rozumiem czemu tak sie dzieje .. ;/

edit : udalo sie! weszlo! :D
edit2: czy to mozliwe, by ktos mial ustawione licytacje tak, ze kiedy ja daje jakas kwote to automatycznie drugiemu uzytkownikowi daje sie wiecej niz ja napisalam? wlasnie 2 razy teraz zlicytowalam, i w moemncie jakas inna osoba dala wiecej .. w 1 sekunde .. i pisze ze zrobila to 10 listopada niby ;/

Ostatnia edycja:
Vileyka!! a jaki tort robiłaś?:D 4 godziny:D wow:D ja mam nadzieję, że tyle zajmie mi zrobienie całego tortu:D:D odpaliłam last christmast i zabieram się do roboty:D:D

Gabryś...ostatnio ogólnie jakieś jazdy są na allegro...ja w nowym interfejsie zupełnie nie mogę się odnaleźć:D:D

Alka;)
super, że już wychodzisz:):)

Gabryś możliwe tak jest bo drugi użytkownik wyznaczył swoją cenę i za każdym razem jak dasz mniej od niego, to u niego automatycznie skoczy;-) Póki go nie przebijesz.

Gabryś- ale tak działa licytacja- ta osoba ma ustawioną jakąś większą kwotę maksymalną i będzie się tak dziać dopóki Ty tej kwoty nie przebijesz. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć.... Nap jeśli ta osoba dałą 200 zł a Ty dasz 150zł- to wyskoczy że ta osoba dała 150zł. Ale jak Ty dasz 210 to ją przebijesz i wyskoczy Ci że dałąś 201zł pewnie (jeśli przebijanie jest o 1zł). Nie wiem czy coś z tego zrozumiałąś. Mogę spróbować jakoś inaczej Ci wytłumaczyć ale musisz dopytać czego nie rozumiesz

Gabryś- ale tak działa licytacja- ta osoba ma ustawioną jakąś większą kwotę maksymalną i będzie się tak dziać dopóki Ty tej kwoty nie przebijesz. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć.... Nap jeśli ta osoba dałą 200 zł a Ty dasz 150zł- to wyskoczy że ta osoba dała 150zł. Ale jak Ty dasz 210 to ją przebijesz i wyskoczy Ci że dałąś 201zł pewnie (jeśli przebijanie jest o 1zł). Nie wiem czy coś z tego zrozumiałąś. Mogę spróbować jakoś inaczej Ci wytłumaczyć ale musisz dopytać czego nie rozumiesz
a da sie jakos sprawdzic jaka cene maksymalna ma ustawiona ta osoba?

a gdzie moge sama ustawic swoja cene maksymalna, zeby w razie czego sama sie przebijala do tej co ustawię?
Jak licytujesz to podajesz cenę maksymalną- allegro bedzie automatycznie przebijało o 1zł więcej niż max poprzedniego licytującego. Tzn jak dasz 160zł a poprzedni licytujący dał 125, to możesz możesz wygrać aukcję 126złotymi- nie musisz płącić 160zł tylko o 1 zł więcej niż poprzedni licytujący. Ale ten poprzedni może równie dobrez dał max 159zł- wtedy jak dasz swojego maxa 160zł, to wskoczy Twoje 160 i tyle będzxiesz musiała zapłacić. Kilka aukcji i załapiesz ten mechanizm:tak:

reklama
dziekuje .. cos tam rozumiem :)
dalam 290, a wczesniej bylo 255zl, ale i tak przebil mnie ten uzytkowinik .. zastanawiam sie, czy jest sens teraz przebijac, czy lepiej poczekac do konca aukcji, i wtedy w ostatnich chwilach..?

Do góry