reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a ja nakarmiłam ziomków P. (12 chłopa) swoimi croissantami i żurkiem...a teraz bez kitu umieram:p włączyłam sobie pamiętnik wampirów i leżę w łóżeczku....ufff....szkoda tylko, że mi nad głową będą siedzieć i grać (a grają już 4 godzinę:p:p) a jutro czeka mnie robienie tortu...ehhh...ale dam radę, bo twarda ze mnie sztuka:p:p

Marciaaa...współczuję....

reklama
Może i ja skuszę się na krówki:-)
Jestem zła od rana, bo właśnie w mieszkaniu wysiadał mi piec gazowy, obudziło nas zimno:angry: Teraz zacznie się dzwonienie do właściciela, tłumaczenie, załatwianie ehh. Aż się boję, że coś takiego stanie się jak dziecko się pojawi, nie wiem co wtedy:angry:

wiatam
Nie odzywalam sie ostatnio, bo dopadl mnie maly dolek zwiazany z nauka.Niby sie ucze, ale jakos mi to nie wychodzi. Za kazdym razem usypiam jak mam sie uczyc, a czwartek tuz tuz.
Troszke poczytalam co pisalyscie, ale nie mialam weny zeby sie odzywac- jakas deprecha
Marcia-wspolczuje... ja biore teraz zelazo i mam jeszcze gorsze zatwardzenia niz mialam :wściekła/y:Koszmar. Ale hemoroidow jeszcze nie mam.
Malutkans-daj znac co i jak. Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze!!!
Fiona-nosidelko sliczne. super prezencik dostalas ;)

Slonecznego weekendu zycze :)))

Witam słonecznie i weekendowo,
Czy któraś była w kinie na Listy do M.? Wczoraj wyciągnęłam P. do kina i o dziwo (komedia romantyczna) podobał mu się :-) Jeżeli chodzi o mnie to się uśmiałam i 3 razy poryczałam. Polecam, lekki film.
Dziś sprzątanie i przyjazd moich rodziców.

Marcia współczuje.

witam, ja juz od 7 na nozkach ;)
wczoraj A poszedł opijac te swoje urodziny ja zrobilam sobie babski wieczor z jego mamusia, A wrócił o 3:30, w sumie nie az tak pijany jak myslalam ze bedzie :D do tego zanim wlazł do lozka mowi : Musze Ci cos powiedziec. Kochaaam Cie, i dziekuje ze mi pozwolilas dzis wyjsc ale tak szczerze to wole byc z toba. haha, smieszny byl :) a teraz jestem po sniadanku, on jeszze spi, a ja nastawiam pranie, i cos posprzatam, a wieczorem imieniny cioci wiec nie bedzie nudno :)

Dziewczyny wybaczcie, ale nie chce mi się Was nawet nadrabiać - tzn może i by mi się chciało, ale wychodzę dziś z tego szpitala do domu i wiecie - musicie zrozumieć - najważniejsze teraz to się spakować i spadać zanim im się odwidzi hihiihih wyniki w porządeczku - w sumie jakie miałoby tu być skoro tu tylko leżę i pachnę.. wrócę do domu to mi penie mężuś ciśnienei podniesie hihihih :)
dobra laski bo piszę od rzeczy zamiast się pakować - buziaki dla Was - odezwe się pewnie wieczorkiem bardziej sensownie :-D

reklama
dziewczyny, wrrrr.. znalazlam aukcje na allegro dla malej zubrankami, chce licytowac, wciskam a tam nic .. wogole nie pisze ze biore udzial w tym i ze licytuje . wciskalam chyba sto razy, odswiezalam, i dupa.. ;/ pomocy!

Do góry