moze takie niedyskretne pytanie, ale wlasnie czytalam temat pozegnalny Pati .. co sie stalo?Tragedia. Niedawno zmarla Pati mama wrzesniowa w ciazy. Potem chowalysmy nasza Poznanianke tez wrzesniowa mama a teraz Kate. Tez z wrzesnia. Eh.W obliczu tragedi człowiek przytomnieje i docenia wszystko.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
też zgineła w wypadku samochodowym.:-(
ehh .. nachodza mnie takie glupie mysli, co by bylo gdyby to spotkalo mnie, masakra .. glupie myslenie. wspolczuje rodzinom tych kobiet..też zgineła w wypadku samochodowym.:-(
miejmy nadzieje ze dzis przetrwasz spokojnie ten dzien ja zaraz ide pod prysznic, a pozniej chyba zadbam troszke o siebie i zrobie sobie ladne pazurki ;D
Mami91
Fanka BB :)
A ja sie chyba tylko powitam i to wszystko bo jakos nie mam humoru i wogole jakas nerwowa jestem.
wiec wybaczcie ale nie bedewas nadrabiac.
[*] az lzy poplynely(
wiec wybaczcie ale nie bedewas nadrabiac.
[*] az lzy poplynely(
Anastazzja
Fanka BB :)
niestety życie jest okrutne i nikogo nie oszczędza...a mi mimo wszystko zawsze jest bardzo przykro jak czytam takie informacje....o Kasi wiedziałam już od wczoraj, bo to koleżanka mojej koleżanki z bb i wieczorem miałyśmy info...;( strasznie to smutne...miała niewiele młodszą ciąże ode mnie, bo ja w końcu lutówka jestem...no, ale mam nadzieję, że tam gdzie jest nic jej nie boli i jest szczęśliwa
Witajcie, straszne to co się dzieje.. brakuje słów na opisanie tego!
My właśnie w trakcie malowania, mogę śmiało powiedzieć że dla maleństwa mam wszystko! Właśnie kupiliśmy łóżeczko, więc tylko zostaje skręcenie i czekanie
My właśnie w trakcie malowania, mogę śmiało powiedzieć że dla maleństwa mam wszystko! Właśnie kupiliśmy łóżeczko, więc tylko zostaje skręcenie i czekanie
reklama
a ja mecze sie dlaej z bolem brzucha :-( ani lezec ani siedziec tak mnie boli... zmotywowalam sie i piore biale ciuszki, chyba sie naprawde wystraszylam bo znajac zycie to bym dopiero gdzies przed swietami zaczela prac.....