Tez kocham zwierzatka ale obecnie mam psa lecz kotki tez kocham.Moja tesciowa ma dwa z tym ze jednego bardziej kocha a drugiego mniej i to przykre bo ten jej ukochany kotek moze spac w łozku a ten mniej kochany ma spac na dworze i nawet tak kawałka starego koca nie ma,dobrze ze mu przynajmniej jedzenie daje
reklama
ja tam widze duużo różnych kojców![]()
Ja tez nie wiem jaki on dokładnie jest tylko wysłałam Wam linka jakie to sa kojce w podobienstwie
Fiona3006 - jak chcą dać to brać, na pewno się przyda ;-) ja tam wychodzę z założenia że jak są dobrzy ludzie co chcą dać prezent to należny to docenić bo to takie sympatyczne :-)
Tez tak mysle i wezmiemy go bo ona ma dwa a ja zabardzo nie mam miejsca na taki kojec ale pomyslałam ze jak dzidzia bedzie miała z 3 mc to bedzie juz ciepło to moge nawet na dwor postawic i niech dzidzia sie w nim wietrzy i bawi....Choc w domku tez znajdzie sie na niego miejsce
a to jaka temperatura u Was wtedy będzie ??? bo u Nas w marcu to temperatura raczej niska będzie ;-)
Jesteśmy w tym samym tc na kiedy masz termin ??? :-) ja na 14 stycznia
Teraz chodzimy jeszcze w dzien w ktutkich rekawkach z tym ze wieczorkiem czeba wziasc jakis swetr na zamek....Tu zima trwa b.krutko grudzien styczen luty i to wszystko.
Termin mam na 26 stycznia według szperaczki (czyt gin) a według USG na 18 stycznia.
W maju moj M ma urodzinki to kompiemy sie juz w basenie
Ostatnia edycja:
reklama