reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Kasia a dzisiaj zastanawiałam się gdzie się podziewasz, nie widzę awatara kotka na forum:-)
Nie przejmuj się, że gadasz z kociakiem, ja już od pół roku dyskutuję z moją kotką, do tego przygarnęłam drugą, ale mieszka na korytarzu. Jak to mój D. się śmieje kociarnie zrobiłam z domu:-):-)

Tez kocham zwierzatka ale obecnie mam psa lecz kotki tez kocham.Moja tesciowa ma dwa z tym ze jednego bardziej kocha a drugiego mniej i to przykre bo ten jej ukochany kotek moze spac w łozku a ten mniej kochany ma spac na dworze i nawet tak kawałka starego koca nie ma,dobrze ze mu przynajmniej jedzenie daje

reklama
Fiona3006 - przykre :-( może teściowa się nie domyśliła że ten drugi kociak też potrzebuje ciepła, podrzuć temat z kocem i jakimś pudełkiem ;-)

dałam w zeszłym tyg juz stary koc na fotel ktory tam stoi ale nie wiem czy tam jeszcze jest bo juz tydzien nie bylismy u tesciow...

Zaden nie widział mojego linka?

Fiona3006 - jak chcą dać to brać, na pewno się przyda ;-) ja tam wychodzę z założenia że jak są dobrzy ludzie co chcą dać prezent to należny to docenić bo to takie sympatyczne :-)

Fiona3006 - jak chcą dać to brać, na pewno się przyda ;-) ja tam wychodzę z założenia że jak są dobrzy ludzie co chcą dać prezent to należny to docenić bo to takie sympatyczne :-)

Tez tak mysle i wezmiemy go bo ona ma dwa a ja zabardzo nie mam miejsca na taki kojec ale pomyslałam ze jak dzidzia bedzie miała z 3 mc to bedzie juz ciepło to moge nawet na dwor postawic i niech dzidzia sie w nim wietrzy i bawi....Choc w domku tez znajdzie sie na niego miejsce

a to jaka temperatura u Was wtedy będzie ??? bo u Nas w marcu to temperatura raczej niska będzie ;-)

Jesteśmy w tym samym tc na kiedy masz termin ??? :-) ja na 14 stycznia

a to jaka temperatura u Was wtedy będzie ??? bo u Nas w marcu to temperatura raczej niska będzie ;-)

Jesteśmy w tym samym tc na kiedy masz termin ??? :-) ja na 14 stycznia

Teraz chodzimy jeszcze w dzien w ktutkich rekawkach z tym ze wieczorkiem czeba wziasc jakis swetr na zamek....Tu zima trwa b.krutko grudzien styczen luty i to wszystko.
Termin mam na 26 stycznia według szperaczki (czyt gin) a według USG na 18 stycznia.

W maju moj M ma urodzinki to kompiemy sie juz w basenie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry