reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

probowalam dzis w nocy... jeszcze bardziej boli... tak sobie pomyslalam ze to moze sie tam rozszeza i dlatego mnie boli ja w sumie od poczatku ciazy mialam bole w pachwinach ale nie takie mocne.....
bylam dzis w polskim sklepie i kupilam sobie pierozki :p ide wstawic bo jeszcze dzis nie jadlam obiadz :D :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pozdrawiam Was kochane ze szpitala ginekologiczno położniczego Poznań-Polna .... :(
Właśnie jestem po czymś co nazywają tu chyba obiadem heheh - było "pyszne" bleeee
Alka-trzymaj się:).Dobrze, że masz chociaż dostęp do internetu bo bez tego to można zwariować w szpitalu. Kiepsko, że obiadek bleeee.Ja ja leżałam na początku ciąży to miałam naprawdę dobre jedzonko.A jako ciężarna zawsze jakiś dodatek miałam:-),jogurt,drożdżówkę,owoca czy coś takiego.Nawet czasem ciacho jakieś dali:).

Dziewczyny- zrobie jakies zdjecie w poniedzialek i wkleje :-)

Jesli chodzi o ciagniecie w podbrzuszu, to tez miewam jak sie przekrecam z boku na bok, lub dluzej chodze, ale moja gin twierdzi, ze to normalne :-)

Alka- mysle, ze Mezus tam zadba o to, zebys glodna nie byla :-)

A ja z Mama bylysmy dzis w miescie i zakupilam sobie 2 koszule do karmienia (do szpitala) i szlafroczek do kompletu :-)

Też mam takie ciągnięcie w podbrzuszu jak wy i podobnie jak Gabryś po 10 min spaceru zaczyna mnie dół brzucha boleć. Wczoraj w nocy już się denerwowałam, że tak boli i nie mogę leżeć po ludzku na boczku.

Dzisiaj zażyczyłam sobie pizze na kolację i wybieramy się do pizzerii :-):-) mój ukochany stwierdził, że za to że ciągle mnie coś boli to wynagrodzi mi to hih, więc czekam na niego z niecierpliwością:-)

Czekolada też myśl !:-)
Jeszcze przed chwilą babcia mnie poinformowała, że ma dla mnie całą miskę pierogów z grzybami:-) ahh będzie uczta normalnie:D

reklama
a ja dzis chyba jestem niezauwazalna napisałam takiego długiego possssssta i nikt nie odp a jest to dla mnie bardzo wazne:baffled:

mmm pierogi super sprawa...
Dzis rano zauwazyłam pierwszy rozstep na domku Remina buuuuu:confused:

Do góry