reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dziękuje dziewczyny :) :-D
pati ile masz dzieciaczków i w jakim wieku ???????\
livastrid - twoja mała juz ładnie siedzi ?? ma juz ząbki ??? jak ma na imię ??????
ewula- witamy :) betka świetnie przyrasta ;) 9 cykli jak dla mnie strasznie długo ?? były jakies konkretne przyczyny tak cięzkiego zajścia ???????

Ja wróciłam z miasta, od rana latam jak głupia i sprawy załatwiam ale na dziś juz BASTA !!!!!!!!!!!! jestem okropnie wykończona !!!!!!! Zjadłam dziś tylko dla rogale i ciągle coś pije, nie ruszam sie bez wody z domu i mnie tak wysadziło ze az ciezko m i było iść tak mnie uciskały spodnie w brzuchu :szok:

reklama
ewula, witaj u nas sloneczko z mala fasoleczka:-)

toc lekko napuchlas mamuska;-) wypoczywaj jak mozesz:tak:
moja corka ma na imie ld, pierwszy zabek wyrznal jej sie w dniu w ktorym robilam pierwszy test czyli 5 maja. A siedziec tak siedzi ladnie i byloby fajnie gdyby tylko ladnie i grzecznie siedziala:-D no ale raczkuje i to szybko, wstaje z podparciem i probuje sie wspinac:szok: maly rambo rosnie czy co?:-D

pati, kurcze nos mi poszedl od alergii, ma juz chyba dosc wiecznego dmuchania;-)a wypoczywam jak tylko znajde chwilke, teraz trzeba dbac o siebie i nowa fasolke:-)

Ostatnia edycja:
livastrid no proszę jaką masz mądrą córę :D bardzo szybko sie rozwija z tego co piszesz :szok: mój mały najpierw zaczął chodzić jak mial 11 miesięcy a dopiero po jakim czasie zaczął raczkować hehe ;) ale ogólnie tez szybko siadał wspinał sie itd :)
odpoczywać nie jest łatwo przy małym dziś bo jest straszny, diabeł w niego wstąpił jakiś !!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strasznie nerwowy sie zrobił :( nie mam juz siły do niego :((((((

he, moze byc madra, byleby jajko nie bylo madrzejsze od kury:-D, raczkowac zaczela ponad miesiac temu, wstawac z podparciem 1 kwietnia:-D za to siadac porzadnie przed swietami, wiec troche to trwalo;-)

mi na szczescie mala padla, mam nadzieje, ze chwile pospi

livastrid twoja mala zeczywiscie szyba, moja zaczela raczkowac jak miala 10.5 miesiaca a chodzic dopiero dwa tygodnie temu. rozmawialam przez telefon i trzymalam moja na rekach i mi zasnela a cchcialam ja polozych o 8, teraz bedzie wariowac do 11.
ewula witami i gratuluje :-)
astrid pytalas o zachcianki ja nie mam i w poprzedniej tez nie mialam oprocz jednej: ktoregos dnia pokazali w tv reklame garaletek, dziewczyny nie wytrzymalam i poleciala do sklepu kupic te garaletki i musialam je zrobic dokladnie jak w tv pokrojone w kosteczke, kilka kolorwo i z bita smietana dopiero wtedy mi przeszlo :tak:

mamuska 9 cykli to sporo a u nas bylo dwa lata, przyczyn brak.
Moja Sara miala ekspresowa drzemke juz nie spi i wcina mi teraz nalesniki :)

2 lata to dopiero szmat czas, pewnie jak zobaczyłaś II krechy to radości nie było konca:))))))
lepiej jak przespała się chwilkę to jest szansa ze Ci padnie szybko :)
Ja dawno juz ustaliłam godziny spania małego, zasypia ok 12 w dzien czasami o 13 ale nie później bo by szalał do 22 jak nie dalej a tak to po 20 juz śpi :) czasami to na siłe idzie spać ale wole tak niz ma mi o 17 juz ledwo chodzić bo juz śpiący ;)

tak tak radosc niesamowita zwlaszcza ze pierwsza ciaze poronilam. ja tez klade mala na drzemke ok 12 i zazwyczaj wytrzymuje do 19 ale jak rozmawiam przez telefon to ona mi placze wiec ja musze wziasc na rece a ja niepotrafie stac jak rozmawiam a ona na rekach i zasypia, gdybym jej nie wziela to spokojnie by sie bawila.

reklama
wtam wszystkie styczniówki.
ah i jeszcze mam straszne syfy na buzi jak nigdy :wściekła/y:
i ja mam syfy :( na buzi szyji dekolcie. ale i w pierwszej ciazy mialam, choc zdaje mi sie ze jakos później zaczęły wyłazić.
No teraz zobaczymy czy donoszę ciążę, modle sie zeby tak było !!!!!!!!
strasznie mi przykro z powodu straty. ale to nie twoja wina byla! jak ciaza obumiera to z winy ze cos tam sie zle rozwijalo polaczylo. na to nie ma wplywu mama. teraz wszystko bedzie dobrze!
ja jak wiekszosc z was mam obawy co do poczatku ciazy ( w pierwszej jakos ich nie mialam, chyba wraz z ciaza dochodzily do mnie zagrozenia) i tez cichutko tylko siedze sobie modle sie.

Moja Sara miala ekspresowa drzemke juz nie spi i wcina mi teraz nalesniki :)
dzieci maja cudowna zdolność regeneracji po 5 minutowych drzemkach :))))

Moj zboj dzis tez dawal mi w kosc i jestem wypompowana. ale pogoda byla u nas cudna wiec trzeba bylo korzystac i pol dnia spędziliśmy na podworku.

Do góry