reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria super, odpoczywaj ile wlezie :D ja dziś biorę z Ciebie przykład i tak samo sie wyleguje :) na spacerku juz byliśmy bo pogoda świetna :) Wiec juz laba ;D
Miłego dnia kochane ;* :*:*:*:*:*:*

czesc dziewczyny

dopisuje sie do mam styczniowych:-D
5 robilam test po poludniu i wyszedl pozytywny, a dzis maz bawil sie w chemika po dostaniu siusiu i testu;-)

z terminarza wychodzi 15 styczen, do gina pojde po 20 maja

i tak sobie mysle, ze marys ma racje, ze jak sie czlowiek zajmuje malym dzieckiem to te objawy sa mniej zauwazalne:tak:

pati, mysmy sie juz spotkaly na watku mamusiek 2012:tak:

pozdrawiam Was!

Witam livastrid ;D GRATULUJE i super że jestes z nami :)
Co do tych objawów to na jedno prawda ale tez mam małe dziecko i cięzko mi zapomnieć o mdłościach bo są kosmicznie duże :( a co bedzie potem jak to dopiero 5 tydz ??????:( jakoś sie da rade oby bede sie ratować czopkami !!!

wiesz mamuska w poprzedniej ciazy mialam mdlosci miedzy 9 a 12 tygodniem i na szczescie nie byly jakies straszne:-) na szczescie:-D mam nadzieje, ze teraz bedzie podobnie:tak:

wspolczuje takich ogromnych, domyslam sie, ze to jest okropnie meczace:tak:

Witajcie, ja też chciałąbym do Was dołączyć, mi termin z o.m. wychodzi na 1-3 styczeń:)
Do lekarza ide dopiero 25 maja (wcześniej nie było terminów:dry:) ale zrobiłam bhcg wychodzi między czwartym piątym tygodniem.
Co do mdłości...w pierwszej ciąży przez prawie 4 m-ce mieszkałam w łazience, teraz jak narazie pare razy mnie zamdliło i z 2 razy zwymiotowałam więc nadzieja że może będzie synek:)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki;)

Alinka witamy:)
Współczuję tych mdłości ale wyobraź sobie ze ja mieszkałam w kibelku 7 miesięcy z małym !!!!!!!!!!!!! koszmar , wiec wydaje mi sie ze teraz bedzie to samo !!!!!!
Naprawdę to jest męczące, wtedy to mogłam położyć sie kiedy chciałam itd a teraz juz obowiązek - dziecko , wiec tak dobrze juz nie bedzie ale nie ja jedna nie ostatnia, po moich przejsciach juz zniosę te mdłości i wymioty aby tylko szczęśliwie donosić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe na którego mi wyjdzie termin z usg!! dowiem sie 18 na wizycie , oby tylko wszystko było dobrze, tak się kurcze boje

ookatkaoo, widze, ze corci sie nie spieszylo;-)

witaj alinka:-D

mamuska,
postaraj sie nie denerwowac, rozumiem Cie doskonale, ze sie denerwujesz. Ja po ostatniej ciazy tez mam stracha i tylko marze o tym by ominely mnie tym razem wszystkie plamienia, zatrucia i cholestazy:blink: Na pewno wszystko bedzie dobrze!

reklama
Do góry