reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hehe to ja mam najlepiej na sylwestra;p akurat moja przyjaciolka mieszka 20 m od szpitala gdzie chce rodzic ;) No to sie wprosilam ;) A i stary sie bedzie mogl cokolwiek napic ;)

reklama
Spoko damy radę. Też to dzisiaj usłyszałam a jestem w kompletnej rozsypce;) Nabyłam proszek obejrzałam wózki w necie i zaczynam się oswajać z tą myślą. Będzie dobrze.

wszytsko sie moze zdazyc :) ja mam na 20 a mi po glowie chodzi ze urodze w grudniu....albo w sylwestra na imprezie mi wody odejda, ale ja mam mysli :) ale bylby szok:szok:

Malutkans...wiesz na sylwestrze pół biedy:D ja mam termin na 12 stycznia według OM, a na 2 lutego według usg, a od połowy stycznia mam sesję:D więc dopiero zabawnie będzie jak zacznę rodzić ze stresu na jakimś egzaminie:D:D:D

no dziewczyny, ja sie zaczełam wczoraj smiac ze Ł. bedzie w sylwestra bezprocentowo spedzac ... bo inaczej go na sale porodowa nie wpuszcza... ale impreze robimy u nas:)
chodz moze byc tak że ze stresu moge urodzic 3 grudnia w kosciele:)

Dzis bylismy w poradni zycia rodzinnego ale jak babeczka mnie zobaczyla i dowiedziala sie ze mamy Wojtaszka to stwierdzila ze ona nie ma nas czego uczyc:p

A tak to stwierdzilam... mała od mamysi dostanie pozytywke:) bylam dzis w sklepie z Antykami i znalazlam sliczna pozytywke (karuzele) troche droga ale mala bedzie miala cos nie przeciętnego;).

reklama
Do góry