reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Malutkans...wiesz na sylwestrze pół biedy ja mam termin na 12 stycznia według OM, a na 2 lutego według usg, a od połowy stycznia mam sesję więc dopiero zabawnie będzie jak zacznę rodzić ze stresu na jakimś egzaminie
Asteria
Wdrożona(y)
no dziewczyny, ja sie zaczełam wczoraj smiac ze Ł. bedzie w sylwestra bezprocentowo spedzac ... bo inaczej go na sale porodowa nie wpuszcza... ale impreze robimy u nas
chodz moze byc tak że ze stresu moge urodzic 3 grudnia w kosciele
Dzis bylismy w poradni zycia rodzinnego ale jak babeczka mnie zobaczyla i dowiedziala sie ze mamy Wojtaszka to stwierdzila ze ona nie ma nas czego uczyc
A tak to stwierdzilam... mała od mamysi dostanie pozytywke bylam dzis w sklepie z Antykami i znalazlam sliczna pozytywke (karuzele) troche droga ale mala bedzie miala cos nie przeciętnego.
chodz moze byc tak że ze stresu moge urodzic 3 grudnia w kosciele
Dzis bylismy w poradni zycia rodzinnego ale jak babeczka mnie zobaczyla i dowiedziala sie ze mamy Wojtaszka to stwierdzila ze ona nie ma nas czego uczyc
A tak to stwierdzilam... mała od mamysi dostanie pozytywke bylam dzis w sklepie z Antykami i znalazlam sliczna pozytywke (karuzele) troche droga ale mala bedzie miala cos nie przeciętnego.
reklama