reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

strzyga- paczke dostalam ze schlekera zapislaam sie na niemieckiej stonce. jak sie nie myle w polsce chyba tez jest ten sklep ale nie wiem czy wysylaja probki.
ja dopiero wstalam ... zaowazylam ze moj synek przwrocil sie na lewa stone brzucha. wiercipieta :-) ja dzis mam szkole rodzenia wiec czas jakos zleci :)

reklama
ja sie wykapalam, poscieralam kurze odkurzylam, umylam blaty w kuchni, i lazienke z grubsza, zrobilam pranie, i powiem wam ze przyszlo mi to z trudem ;/ czuje sie ospała, nie mam zadnego powera, zamiast isc to czuje jakbym sie toczyla :crazy:
do tego mala bez przerwy sie rusza, nawet jak wykonuje te czynnosci:angry:

wróciłam z przychodni :) mechanizm do odczytu cukru we krwi nie wiedzą kiedy będą mieli :-) lekarz z przychodni nie może mi wypisać skierowania żebym mogła to pójść gdzie indziej zrobić ponieważ w mojej przychodni wykonują to badanie :) a do jutra mam zrobić pomiar :-) tylko normalnie skakać z radość :D

Witajcie. Nowa tutaj jestem i korzystając z tego miłego dnia postanowiłam się z Wami przywitać. Razem z Wami poczekam niecierpliwie na Adriana, który pojawi się po tej stronie brzucha ok 21 stycznia.

Witajcie. Nowa tutaj jestem i korzystając z tego miłego dnia postanowiłam się z Wami przywitać. Razem z Wami poczekam niecierpliwie na Adriana, który pojawi się po tej stronie brzucha ok 21 stycznia.
witaj :)

a ja wlasnie siedze i szperam w necie o 31 tygodniu ciazy w ktorym wlasnie jestem :-) w sumie mam rozumiecc, ze teoretycznie jutro zacznie sie 32? ;>

witam nowa mame, rozgosc sie. Ja bym chciala urodzic 21. Nikos sie urodzil 21 to Franko tez nie sie urodzi:-D

ja posprzatalam bawialnie a to wyczyn. Tam byla masakra piła mechaniczna. Umylam podloge, odkrzuylam co trzeba. Dziecko spi i jedno i drugie:tak:
zaraz sie ogarniam i mykam do okulisty. Wkońcu bede miała soczewki bo okulary juz mnie wkurzaja

maga witaj :)

Ja jestem w pracy, zadzwonił mój gin i okazuje się, że do szpitala idę już jutro a nie w pt :( no trudno - jak mus to mus .... Dziś muszę po pracy do playa podjechać po internet bezprzewodowy, bo inaczej to zwariuję w tym szpitalu :-D

Gabryś ja tak jak ty czytam o tygodniu w którym jestem ;D czekając na telefon od kuzynki ;)
haha, ale to leci, co? ;-) ja na nastpenej wizyie u lekarza, czyli w grudniu musze poinformowac go i dowiedziec sie o zniczuleniu ktore chce podczas porodu, bo wlasnie zdalam sobie sprawe ze to coraz blizej, i w sumie coraz bardziej sie boje:baffled:

dziewczyny, a zy wy tez moze miewwacie teraz jakies bole glowy? ja znow cierpie na silne bole glowy, o charakterze mocno migrenowym i przyznam, ze coraz bardziej mnie to irytuje..

reklama
maga witaj :)

Ja jestem w pracy, zadzwonił mój gin i okazuje się, że do szpitala idę już jutro a nie w pt :( no trudno - jak mus to mus .... Dziś muszę po pracy do playa podjechać po internet bezprzewodowy, bo inaczej to zwariuję w tym szpitalu :-D
no i prawidlowo! moja kolezanka wlasnie ktora ostatnio rodzila totalnie sie nudzila w szpitalu, miala laptopa ale o z tego? nie miala neta, i mogla jedynie grac w simsy haha :-)

Do góry