reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam wtorkowo
Malutkans- super dzidzia rosnie :)
fazerkam-trzymaj sie jakos, kurcze nie zazdroszcze tej chorej sytuacji w Grecji :( A u mnie wogole nie ma becikowego! No ale panstwo pomaga w inny sposob...
Asteria-fajnie, ze spelniasz marzenia- na nauke nigdy nie jest za pozno

A ja dzis zrobilam sobie wagary od szkoly z powodu lenistwa. tak wogole to pol nocy nie spalam przez skurcze lydek a rano musialam wstac do poloznej- na glukoze-mniammmm...w kazdym razie nie mam cukrzycy, ale zelazo b.niskie.
maly lezy glowa w dol , dupke wypycha przez moj brzuch a kopie w srodku po moich wnetrznosciach ;) Tak wymacala moja polozna, bo ona nie robi usg.

Strzyga-a czy to wogole mozliwe,ze dbieraja w Pl dzieci tylko dlatego, ze rodzice maja problem z praca ??? Szok!Powinni przeciez pomagac- od tego sa!

Milego dnia!

reklama
Anielka - znam przypadek, że matce zabrali dziecko tylko dlatego, że w mieszkaniu miała brodzik, nie wannę (Gdynia). Na szczęście sprawa zrobiła się głośna, pomogło jej Stowarzyszenie "Ojcowie", telewizja itp. i po kilku tygodniach odzyskała synka. Ale co się nastresowała to jej...

Asteria - A u Was to by było jeszcze gorzej, bo dwójka dzieci...

Fazerkamm
- makabra... "zagranica" też przereklamowana. Oby się okazało, ze to nie stan faktyczny.

Pola - nie działa ;)

Widziałam na allegro przecudne buciki, tylko wiem że raczej nie będą praktyczne, co Wy na to?
BOBAS BUCIKI KOZACZKI OCIEPLANE 3-6 m KOLORKI !!! (1895901378) - Aukcje internetowe Allegro
Witam, bardzo rzadko piszę w tym wątku ale maile do mnie przychodzą i podczytuję co nieco ;-) Te buciki są cudne ale po pierwsze: jak nasze dzieci będą miały 3 miesiące to zacznie się robić ciepło a po drugie: dzieci będą leżały w wózeczku opatulone i sam kombinezon w zupełności wystarczy; nie ma co krępować nóżki.
Pozdrawiam

Witam, bardzo rzadko piszę w tym wątku ale maile do mnie przychodzą i podczytuję co nieco ;-) Te buciki są cudne ale po pierwsze: jak nasze dzieci będą miały 3 miesiące to zacznie się robić ciepło a po drugie: dzieci będą leżały w wózeczku opatulone i sam kombinezon w zupełności wystarczy; nie ma co krępować nóżki.
Pozdrawiam
Hehe, też tak myślę:), ale jak je zobaczyłam to pomyślałam że cudne.Dopiero później sobie sprawę przemyślała.Bo ja tak mam, że najpierw bym wszystko kupiła, ale potem racjonalnie pomyślę i kupię tylko potrzebne rzeczy:)

Witajcie!

Tyle napisałyście że chyba nie nadrobię:-) Wczoraj była u mnie koleżnka a po południu lekcje, dziś mój tata wpadł na 2 godziny. Teraz wsuwam płatki z mlekiem, uwielbiam:-) W tamtej ciąży też ciągle jadłam. A wieczorkiem do kina na Listy do M. przedpremiera w Kino na Obcasach w Multikinie. I niepostrzeżenie 30 tydzień!:-)

Myszka- to proszę o recenzję:). Czy warto pójść.Ja w kinie nie byłam całe wieki,a teraz w ciąży to nie wiem czy dałabym radę.Ciągle siusiu biegam więc oglądanie filmu w kinie byłoby zmarnowanym czasem,ehhh ten pęcherz:-D.Gratuluję 30 tygodnia:)

witam:-)
Gabryś miłego świetowania:-)
Asteria gratuluje spelnienia marzen:-)
Justys jak K. jest w domu to on mnie podnosi z lozka bo nie chce mi sie meczyc samej taki len ze mnie a co!:-)
Lajtway oj kochana moje to na wierzchu jakby ciagle byly tylko modle sie zeby nie wybuchnac placzem przy rodzinie K. jak mi cos nie podpasuje a biedny K. musi co wieczor znosic moja histerie i napady zlosci:-(
Strzyga to mnie zmartwilas i to nie na zarty. bo my wracamy za niecaly rok do polski konczyc szkole i zadne z nas nie bedzie pracowalo bedziemy sie utrzymywac z tego co tu zarobi K. i odlozymy no i tesciowa deklaruje sie ze bedzie pomagac finansowo jak tylko bedzie mogla. ale jej nie bedzie z nami bo zostanie tutaj a z moja mama nie zyje dobrze K. powiedzialabym ze sie nie nawidza wrecz:-( i bedziemy musieli kogos wynajac do opieki nad maluszkiem w tygodniu. Matko juz sie boje ze cos im nie bedzie pasowalo.
Myszka ja tez chce ten film obejrzec ale mi niestety zostalo tylko czekanie az w necie sie pojawi a z mila checia poszlabym z K. do kina juz dawno nigdzie nie bylismy nawet na spacerze :-(

reklama
Karolcia - ja wybrałam na Madalińskiego, bo mam najbliżej. Niecałe 10 minut pieszo. Wybrałam tam lekarza prowadzącego ciążę właśnie dlatego, żeby rodzić w tym szpitalu.
Chciałam też szkołę rodzenia, ale się spóźniłam z zapisem i od jutra zaczynamy na Inflanckiej.

Do góry