reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Karolcia ani mi się śni ograniczać jedzenie, ani odchudzać się. Ja się dobrze czuję ze swoją wagą, też mi poszło tylko w brzuszek, a nogi nadal mam jak patyki. Ehh ja zawsze trafię na jakiś szarlatanów:baffled:
Strzyga ja dyskutując z tym konowałem miałam ochotę go pogryźć, albo w ogóle wybuchnąć śmiechem, ale opanowałam się przytakiwałam mu i wyszłam stamtąd.

Ogólnie dzisiaj jestem mile zaskoczona w każdym sklepie przepuszczają mnie w kolejce:-) nawet dziewczyna (może 16 lat) wpuściła mnie przed siebie:-) Widać brzuch i udogadniają mi hi :D

reklama
To masz fajnie, mnie nawet w kasie dla uprzywilejowanych nie chcą przepuścić.Brzuszek już widać, ale widocznie dla ludzi jestem niewidzialna.Ciekawe jak będzie później.

W sklepach mogę stać ale wkurza mnie jak mi miejsca nie ustępują kiedy jadę tramwajem z wielkim brzuchem i małym Szymonkiem (+ torby itd.)
Ja + brzuch = ok postoję
Ja + Szymon = ok postoję
Ja + brzuch + Szymon = nie daję rady
Jeśli już ktoś ustąpi to płci pięknej powyżej 45 roku życia.
Faceci - nie ma szans i młode dziewczyny też nie. A raz bardzo chciała wstać starsza pani:tak:Nie pozwoliłam jej, ale wzięła Młodego na kolana

Witam poniedzialkowo :-)

Ale sie rozpisalyscie :-) Nie czytalam Was od piatku i tego watku nie nadrobie :-)

U nas weekend udany- bylo super i goraco :-)

Pozdrawiam Was cieplutko :-)

a ja witam we wtorek ;)
juz wstalam niestety, bo A ma do pracy na 7 i jade z ni przy okazji do jego mamy ( on ma prace obok domu rodzinnego), bo upiekla mu tort i mamy da mu prezent :D
wiecc moze zagladne tu pozniej :*

witajcie:)

ja wstałam wzięłam prysznic i dzisiaj pędzę na 8 do pediatry bo Kamilkowi wyszły złe wyniki i krwi i moczu... zobaczymy co lekarka powie...co to za infekcja...

Gabryś miłego świętowania :)

a Wszystkim udanego poranka:)

witam się i ja

Gabryś miłego świętowania :)
tiramisu oby Kamilkowi nic nie było.. zapewne to zwykła infekcja.. daj znać co powiedziała lekarz!

u mnie dalej humor kiepski.. szkoda pisać.. wczoraj wieczorem próbowałam porozmawiać z M. no ale skończyło się na tym że zaczęłam tak płakać że oddechu nie mogłam złapać i cała klatka piersiowa mnie bolała... (to wszystko na tle nerwowym zapewne) także w ogóle się nie wyspałam, głowa mnie boli itp itd...
i jeszcze zaraz muszę jechać do przychodni żeby mi lekarz badania na książeczkę wpisał :/

reklama
Justyś, co za magik! :) Dobrze że się nie dałaś postraszyć, tylko nie złość się za bardzo - dzidźki spokoju i hormonów szczęścia potrzebują :)
Z tą glukozą to ja po 2h miałam 136 i lekarka mi powiedziała że jest dobrze...
Gabryś, udanego świętowania - porozpieszczaj swojego chłopa dzisiaj
my wczoraj byliśmy na ostatnich zajęciach w szkole rodzenia. Jeszcze 2 zajęcia musimy pod koniec listopada odrobić, bo opuściliśmy.
Stwierdzam że było warto. Wiadomo że w trakcie 16h nie da się przekazać wszystkiego na temat ciąży, porodu i opieki nad noworodkiem, ale przynajmniej dostaliśmy jasne wytyczne gdzie szukać dalszych informacji.

Do góry