reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

vileyka próbowałam :) nic nie pomogło :p wózek z fotelikiem był kupiony jakoś połtora roku temu.. Ektoras (bo tak ma syn szefa na imię) ten pierwszy fotelik używał jakoś pół roku.. także wiesz jacy są faceci...
ale już było na moim.. w tym tygodniu mieliśmy zamówić mój upragniony, przepiękny wózek 3w1 z fotelikiem.. i duupa że tak powiem..

achh ja chce już mieć moje Szczęście przy sobie.. wszystkie te rzeczy związane z przygotowaniem przyjścia Szkraba na świat pewnie zejdą na drugą rolę i nie będzie ważne w jakim wózku on jeździ.. ważne będzie że uśmiechnie się do mamusi i że jest zdrowy! i że mnie bardzo kocha,.. mimo że ma używane rzeczy..

reklama
Anastazja - nie mają pojęcia o mojej ciąży i o tym, że będą mieli brata. Była P. jest strasznie mściwa, pazerna i złośliwa, więc boimy się, zeby informacji Remiku nie wykorzystała przeciwko P. w sądzie - że ona taka biedna, pokrzywdzona, porzucona żona, a on już sobie nową rodzinę zakłada (bo ona idzie w zaparte, że związek wcale nie rozpadł się przez jej zdradę, i że niby jest sama - szkoda tylko, że np. w lipcu na 2 tygodnie pojechała z tym nieistniejącym facetem w bieszczady, a na badaniach psychologicznych Gabi powiedział, że teraz ma nowego tatę i mama dostała od niego pierścionek i naszyjnik)

Bakalia - ja już też jestem na etapie chronicznego zmęczenia, osłabienia itp. W ogóle czuję się coraz cięższa i wypompowana. Ale czego się nie zniesie dla tego małego łobuza pod sercem ;)

Strzyga a to jak? dzieciaki u Ciebie brzucha nie widzą? czy starasz się teraz unikać wizyt maluchów?? w sumie macie rację...baby czasem są straszne i potem robią z siebie niewiniątka...;/

dziewczynki, jakiego specyfiku bedziecie uzywac na brzuch po porodzie??? Ja znalazlam takie cos:Ziajka Mamma Mia Masło do ciała ujędrniające po porodzie 200 ml ale powiem, ze zielona jestem w tym temacie i moze poradzicie jakis super ujedrniajacy balsam????

Fazerkam-ja bym najpierw ogladnela w jakim stanie jest ten wozek, bo roznie to bywa, tym bardziej jak piszesz, ze grecy nie szanuja rzeczy ;)

Anastazja jak tylko się dowiem jaki to wózek to pokażę fotkę.. jak coś nie ma problemu wyśle pierwszym busem :p
Anielka właśnie teraz kombinuję jakby go tu zobaczyć i ocenić...
Strzyga... ja tu się zamartwiam że ktoś mi wózek chce dać... a Ty kochana widzę że masz nieciekawie przez tą byłą żonę... że to Ty masz powody do zamartwianie się... oby jak najszybciej wszystko się ułożyło po Twojej myśli.. :*

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Mam takie pytanko, może któraś mi pomoże. Czy któraś z was ma może cukrzycę ciążową?
Chciałabm się dowiedzieć, co jeść, i w jakich ilościach, a przede wszystkiem chodzi mi o owoce? Jakie, ile?

reklama
witam rowniez, wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki :)
siedze cicho w mieszkaniu, bo dzwonila do mnie babcia z ktora nie chce utrzymywac kontaktu jak zwykle pewnie po to by zapytac czy moze wpasc i teraz ktos juz szosty raz dzwoni mi na domofon wie udaje ze nie nie ma :crazy:

i rowniez musze sie przyznac ze sa dni kiedy czuje sie serio kiepsko .. bola plecy ( wczoraj w kinie myslalam ze zwariuje na ty siedzeniu i musialam wyjsc ;/ ), nogi, mam skurze, bola mnie miesnie, glowa mega, chce mi sie spac, mam zadyszke i dzis bardzo sie zdenerwowalam i wkoncu wygarnelam A, z wogole tego nie rozumie, nie dostrzega ze cos mnie boli bo sie nie skarze a jak juz to to zlewa jakby, i ze moglby mi choc raz docenic to ze nadal sprzatam wszystko, robie w domu itp :crazy:

Do góry