reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Nasz remont mieszkania dobiega końca.. Sprzątania co niemiara. Wszystko do prania,mycia, tony kurzu w szafie. Bardzo chciałabym ze wszystkim się uporać i w tym tygodniu się przenieść już na swoje. Gin kazał mi odpoczywać, ale energia ,mnie roznosi i chciałabym już mieć wszystko skończone. Przez ostatnie dwa miesiące nie mogłam skupić się na maluszku. Wyprawkę już mam ale sporo rzeczy trzeba dokupić.

reklama
Nasz remont mieszkania dobiega końca.. Sprzątania co niemiara. Wszystko do prania,mycia, tony kurzu w szafie. Bardzo chciałabym ze wszystkim się uporać i w tym tygodniu się przenieść już na swoje. Gin kazał mi odpoczywać, ale energia ,mnie roznosi i chciałabym już mieć wszystko skończone. Przez ostatnie dwa miesiące nie mogłam skupić się na maluszku. Wyprawkę już mam ale sporo rzeczy trzeba dokupić.

a to powodzenia w porządkach ale nie przemęczaj się i dbaj o siebie :-)

a na kiedy masz termin?

Witam z poniedziałkowego rana wszystkie mamy:)
Nie było mnie przez weekend, spróbuję trochę odczytać co się u was działo..

Dzięki Tiramisu. Termin z obliczeń lekarza 2 styczeń, ale z usg wychodzi w przedziale od 21 grudnia do 9 stycznia!! Sama nie wiem co myśleć ;-)Wolałabym mimo wszystko styczeń!!

witam
Ja cos ostatnio spioch jestem:tak: Najchetniej z lozka bym nie wychodzila.
Mojemu R snilo sie, ze mi wody odeszly a on byl za miastem i nie mogl sie do mnie dodzwonic i takie tam koszmary mial zwiazane z porodem Hahaha!!! a myslalam, ze tylko kobiety snia koszmary o porodzie ;)

Milego dnia!

Witajcie !;-)
Strzyga Widzę, że gust serialowy mamy podobny, uwielbiam "Fringe";-):-)

Mi znajoma z praktyką mówiła, że lepiej małemu kupić butelki szklane, mówi, że zainwestowała w plastykową raz i nie wiadomo czemu dziecko płakało prze parę dni i lekarz ją oświecił.

dzien dobry :)
no wiec ja chce karmic piersia ale nigdy nic nie wiadomo... moze samo przyjdzie z tymi butelkami ::):)
jutro wizyta juz ni emoge sie doczekac :)

reklama
Cześć dziewczynki! Przez ostatnie dwa tygodnie niewiele się udzielałam na BB, ale zaglądałam i podczytywałam Was regularnie. Teściowie już wyjechali, M wyszedł do pracy, a ja po raz pierwszy od dawna zostałam sama w domu i tak mi się jakoś smutno zrobiło :( Poczytałam trochę ciążowe książki, ale tylko zaczęłam jakiegoś stracha przed porodem łapać, więc odłożyłam je na półkę. Ostatnia porcja malutkich ciuszków dla Poli prawie wyschła, więc pewnie zaraz wezmę się za prasowanie...

Do góry