reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej Dziewczyny :)

Ja w kwietniu 2012 skończę 24 lata. Remik jest pierwszy i prawdopodobnie ostatni. Tak jak u Venus - P. ma dwoje dzdzieci z poprzedniego związku. Sytuacji z "zapominaniem" tabletki sobie nie wyobrażam. Jeżeli decydować się na dziecko, to razem :)

W ogóle Remi dziś cś mało kopie... Chyba pokombinuje z czymś słodkim, żeby go obudzić :p

Anastazja jak nie lubisz jak ktoś dotyka brzuszka idealna byłaby dla Ciebie koszulka z napisem "obiekt unikatowy- nie dotykać" widziałam taka w sklepie;-)

nie bylo mnie tutaj chwile a tyle do nadrabiania :-)
my wczoraj bylismy na imprezie ale malemu sie chyba nie podobalo bo caly czas tak kopal ze usiedziec nie umialam a w domu ciuchutko chyba mu tam za glosno bylo :)
ja dzis zakupowo kupilam dresik i buciki :) musze fotki zrobic :)

Anastazzja wrzuć na luz :)

My byliśmy na spacerze, bo pogoda piękna, później na małych zakupach i deserze lodowym - mężuś mnie zaprosił mmmmm mniami :) a teraz mam wrażenie, że kręgosłup mi zaraz odpadnie :D

Cześć Dziewczyny,
ja dziś też byłam na długim spacerze z P. po lesie i rozmawialiśmy o tym jak to będzie za 3 miesiące. Z jednej strony nie mogę się już doczekać, aż będziemy w trójkę, z drugiej coraz bardziej się tego boję.
Zakupiłam też dziś butelkę tommee tipee closer to nature, gdyż będę musiała raz na jakiś czas zostawić synka z mężem i wyruszyć na studia. Słyszałam, że ta butelka nie zaburza karmienia piersią. Macie może jakieś typy jeśli chodzi o smoczek? Chciałabym mieć w domu jakiś w razie "w" i to taki, który pozwoli mi karmić, z góry dziękuję za odpowiedzi :))

u nas był zwykły smok nuka czy aventu, nie pamiętam już, jakiś tani..:D za bardzo się przejmujecie dziewczyny:D a co do dotykania brzucha Anastazja to mój instruktor jazdy dzisiaj ciągle patrzył na mój brzuch i aż go ręka trzęsła, żeby pomacać i w końcu zapytał czy może:p

reklama
Ale to wszystko wyjdzie z praniu:) moja była chętna na smoka przez 3 miesiące tylko. ząbki ma w porządku mimo nie ortodontycznego smoczka. ale ja nie powinnam się wypowiadać bo przy Waszych rozkminach to ja wyrodna matka jestem, w ogóle nie pomyślałabym o niektórych rzeczach, którymi się przejmujecie:)

Do góry