jasne. im blizej porodu, tym wiecej takich mysli u mnieDopada mnie czasem taka nostalgia.Nie wiem czy sobie poradzę z maluszkiem. Dziewczyny macie czasem takie myśli?
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne. im blizej porodu, tym wiecej takich mysli u mnieDopada mnie czasem taka nostalgia.Nie wiem czy sobie poradzę z maluszkiem. Dziewczyny macie czasem takie myśli?
moze staraj sie nie mysle o tym w ten sposób, ze bedziesz zamknieta w domu.. ja rowniez bede musiala zosta z malenstwem, ale pomysl o wspolnych spacerach, zabawach, pierwszych krokach .. ani sie obejrzysz, a malenstwo bedzie moglo pojsc do zlobka/ przedszkola, a Ty znow po częsci bedziesz jak dawniej niezalezna ;-) ja bardziej obawiam sie tego, ze nie sprostam obowiazkom dotyczacym posiadania i wychowania maluszka..Gabryś zawsze byłam samodzielna i niezależna a teraz ani nie mogę pracować, po porodzie będę zamknięta w domu. Boję się tego wszystkiego... Każde dziecko zasłużyło na super mamę, nie wiem czy podołam temu zadaniu...![]()