reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej.
Moja ręka dalej cierpi, ale oczywiście z nadmiaru pracy nie poszłam do apteki po piankę. Nasmarowałam kremem jakimś na oparzenia, bo miałam po wakacjach próbki od koleżanki. Nawet nie wiem co to było, nie pamiętam nazwy, ale jakaś tłusta strasznie maść z apteki. Mniej boli, ale zaczerwienienie jest.

Maggieness - właśnie oglądam ten film. Utwierdzam się w przekonaniu, że porób jest najbardziej szaloną, odpowiedzialną i niesamowicie magiczną rzeczą, jaką kiedykolwiek nam kobietom przyszło zrobić.

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek,
Ja nie mam ani jednego rozstępa pomimo naprawdę dużego brzuszka a wcześniej należałam do szczupłych osób. Nie lubię używania oliwki więc od samego początku używam Mustelli i jestem zachwycona. Warto było zainwestować bo do tanich nie należy ale brzusio i biust póki co wyglądają super.

witam, wlasnie wstaalam popijam sobie capuccino i zajadam ciasto :D bardzo dietetyczne, wiem wiem hehe
noc byla ciezka, co chwile sie budzilam bo mala tak mnie kopie .. złapał mnie mega skurcz łydki i okropnie bolało :wściekła/y:
a do tego mam całymi dniami skurcze czwartego palca u kazdej dloni, ale to juz sie przyzwyczailam, ze nie moge ich zginac, ruszac ciezko itepe ale dziwne mimo wszystko ..
dzis mam w planach cos posprzatac domek, a pozniej dostaje pod opieke 4 letniego brata A, ktory zostaje dzis u nas na noc :-) a A wraca dopiero kolo 18..
co do rozstepów to mam kilka malenkich na brzuchu ledwo widocznych, jednak na piersiach jest gorzej ;/

Witam :-)
rozstępów narazie nie posiadam :-) smaruję się wazeliną dla dzieci johnson&johnson :)

wstaję rano.. zaspana.. nie wiem o co chodzi.. a mój mężulek mówi do mnie "cześć babciu" ja się patrze na niego jak na wariata i się 5 minut zastanawiam o co mu chodzi.. i w końcu załapałam jak mi podpowiedział.. :-D zapomniałam o własnych urodzinach! :szok: haha aż tak mój Szkrabik zawrócił mi w głowie :-D

fazerkam - oo to wszystkiego najlepszego babciu haha :-) zdrowego, slicznego bobasa zycze i czego tam chcesz :D

a przepis na sos tatarski to :
- pieczarki marynowane - takie ze słoiczka
- ogórki konserwowe - ja kupilam takie kwasne w sklepie bo brdzo chcialo mi sie kasnego a te ze sloika sa bardziej slodkie ;D
- jajka
- majonez
- sól
- pieprz
- puszka groszku

I jajka gotuje na twardo, oddzielam zołtko od białek. W drobna kosteczkę kroje ogórki, grzybki i białka jajek, a zoltka ucieram z majonezem. Wszystko dodaje do tej masy, doprawiam, mieszam i juz gotowe :D

reklama
Do góry