reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Fazerka:D najlepszego:*:* ile to już wiosen???:):):)

a ja już zdążyłam pokłócić się z P....normalnie co weekend jakieś fochy łapie...dziś, że jeszcze z łóżka nie wstałam (oboje wstaliśmy jakieś 30 minut temu), ja zrobiłam sobie śniadanie, zieloną herbatkę i siedzę w łóżeczku z laptopem i Was nadrabiam...a on marudzi jak stara baba:D:D:D:D:D jeeeny...ile to ja z nim muszę pzechodzić:-):-) bez kitu on ma ciążowe wahania nastroju:D:D:D

reklama
Fazerkamm, wszystkiego najlepszego

szczerze mówiąc babcią na tym forum mogłabym być ja, jeśli wpadlibyśmy z mężem zaraz na początku naszego związku, to mielibyśmy już 18-letnie dziecko :szok: kiedy to zleciało?

Nikki Właśnie w identyczne podkłady zainwestowałam;-)
I myślę właśnie, że może i dziecko nie zmoczy, aż tak łóżeczka, ale w razie czego trzeba założyć.

ufff..
ja zrobilam pranie, poscieralam kurze w calym domu, pomylam podlogi, umylam z grubsza lazienke i kuchnie, poodkurzalam, i padam na ryjek! :baffled:

haha no wlasnie :D tylko ze ja juz +13kg na wadze :zawstydzona/y::wściekła/y:
tyle to ja miałam ponad tydzień temu.. teraz to już pewnie +14-15kg będzie :angry:

bakalia strasznie się wzruszyłam czytając Twój post! w szczególności zdanie: "...szybko nadszedł styczeń i żebyśmy się zamknęli we troje w pokoju i byli sami dla siebie, bez ludzi bez niczego!" piękne słowa :-)
Anastazja 26 wiosenek stuknęło ;-) a co do mężczyzn nie przejmuj się.. nie zrozumiesz ich nigdy.. (mój też miewa ciążowe wahania nastrojów.. ogólnie ciążowe dolegliwości ma)
Iga gratuluję długiego pożycia małżeńskiego! oby jeszcze dwa razy tyle Wam szczęśliwie minęło :)

a ja postanowiłam napisać dziś projekt zaliczeniowy i ewentualnie dokończyć go w piątek (chociaż wtedy wolałabym pisać moją magisterkę:D:D), żeby mieć już coś z głowy:p:p zobaczymy czy mi się uda:) a na 20 idziemy z P. na parapetówkę do ludzi z moich studiów;):) zobaczymy jak będzie:):)

AAa włączyłam ten program "7 kobiet- ciąża" na tvn player co któraś z was poleciła. Jest świetny. Akurat dla takich jak ja co boją się porodu:-):-)

Fazerkamm- kiedy ja miałam 26 lat:),piękne czasy:-D. Gabryś-ale się szybko uwinęłaś.Ja robię wszystko na raty, co by właśnie na ryjek nie paść:-).A. w pracy, więc mam troszkę czasu żeby mu obiadokolację zrobić.Póki co mam odkurzone, prasowanie czeka,a reszta, zobaczę na co będę mieć dziś ochotę.I zupa jarzynowa mi się gotuje.Ale to dla mnie, bo A.będzie mieć schabowe,ziemniaki i buraczki:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Fazerkam dziękuje ;-)
Gabryś to ładnie sobotę zaczęłaś, ja dopiero pokój ogarnęłam (mało co kostki nie skręciłam chcąc wytrzeć kurz z szafy).. powolnymi ruchami zmierzam do kuchni ;)
Justyś fajnie że wspomniałaś o tym programie, już sobie dodałam do zakładek i będę oglądać ;D

Do góry