reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
No ponoć to co w ksiażkach pisza to nawet do 12 kg waży wszystko lacznie z dzieckiem.
Może bede jeszcze szczuplejsza po ciazy ?? :D byle nie byłam porozciągana... i żeby cycki nie zniknely :D albo nie daj Boże nie wisiały mi do ziemi :baffled:

Cieszylabym się gdybym spadla w talii trochę, w biuście przybrala i ewentualnie na tylku trochę :D - ale to chyba niemożliwe.
Mój biust prawie sie nie powiększył odkąd jestem w ciązy :-(

Ale powiem Wam, że lekarz mnie pociesza bo ostatnio oglądalam porody...
Jakiś horror :szok: wpadłam w taka panike i mówie nie urodze dziecka o nie, ale pokroic tez sie nie dam... także ogólnie nie myślę o tym i jest to temat zakazny w domu jak na razie.

jestem :D kupilam jakies ciasteczka, sok marchwiowo jabłkowy z wit c i jest pyszny! :tak:
picie, buleczki swiezutkie bo piekarnie mam obok, no i cos dla A uwielbiam kupowac mu jakies drobnostki typu batoniki, jakis zel pod prysznic itepe on sie wtedy cieszzy jak dziecko normalnie :-)

hm, to super przynajmniej mozemy sie pocieszyc ze choc polowa z tego co przytylysmy nam spadnie a o reszte zadbamy same :-)

Gabryś ja mam podobnie, uwielbiam kupować coś P. nawet głupie skarpety itd. ;)
Mąż się stęsknił po jednym dniu nie obecności, więc zostaje mi jechać o 20 do siebie do domu.. ;)

bakalia - a czemuz to wyjechalas z domku i go zostawilas :>
ja dawniej jak nie mieszkalismy z A razem i bylismy po prostu para to moglam sie nie widziec z nim dzien, badz dwa i bylo okej, a teraz nie wyobrazam sobie zasypiac bez niego czy nie widziec go dluzej :zawstydzona/y:
wlasnie dzwonil i mowil ze niedlugo konczą, i ze dzis mnie wycaluje bo ma na to straszna ochote haha :-)

przyjechałam w czwartek rano do rodziców, miałam zamiar posiedzieć do soboty (po południu wrócić) ale jednak przyjdzie mi dziś wracać :) Na początku to właśnie co kilka dni się widywaliśmy i było ok, ale teraz tak samo jak Ty źle mi bez niego, ale czasem muszę przyjechać do mamy żeby coś załatwić więc wychodzi z tego kilka dni.. i tak co jakiś czas. już nie mogę się doczekać kiedy non stop będę u siebie, a nie tak jeździć w tą i drugą strone.
dobrze że to tylko 20km, 11minut pociągiem ;D

przyjechałam w czwartek rano do rodziców, miałam zamiar posiedzieć do soboty (po południu wrócić) ale jednak przyjdzie mi dziś wracać :) Na początku to właśnie co kilka dni się widywaliśmy i było ok, ale teraz tak samo jak Ty źle mi bez niego, ale czasem muszę przyjechać do mamy żeby coś załatwić więc wychodzi z tego kilka dni.. i tak co jakiś czas. już nie mogę się doczekać kiedy non stop będę u siebie, a nie tak jeździć w tą i drugą strone.
dobrze że to tylko 20km, 11minut pociągiem ;D
lepiej ze az tak teskni, niz gdyby mial nie tesknic wogole :D
dobra, ja lece do lozka odpoczac cos dzis, obejrzec, i czekam na A :D milego wieczoru dziewczyny :*

Zazdroszcze Wam :(
Mój dopiero w niedziele rano będzie... ehhh
Ale dzisiaj zlapał suma 32 kg - 150 cm :) - realizuje sie chłopak

Świeta za pasem, a rodzina ma sie powiekszyć- hahaha

reklama
Do góry