reklama
Mami91
Fanka BB :)
mami oj tak humoru mu nie brak
ostatnio przytył i brzuch mu się zrobił, trzymał mnie za brzuch i stwierdził że jego dziecko nie kopie go tak jak nasz synek mnie
heh az prawie oplulam monitor herbata moj to ostatnio wogole nie ma humoru nawet pozartowac nie idzie przynajmniej wy mnie rozbawiacie czasami do lez:-)
Mami91
Fanka BB :)
ja waze prawie 51 wiec 10 kg przytylam od poczatku ciazy.dziewczyny a jak u was z waga? ile juz przybralyscie ogolnie? ja po wuzycie u ginka myslalam ze padne trupem jak zobaczylam moja wage - bo szczerze mowiac nie wygladam za nic na tyle ile waze ..
wow, jakas Ty wogole chudzinka, masakra! zazdroszcze! ja niby przytyłam 12 kg, ale czuje sie z tym totalnie zle, bo przed ciaza wazylam 55kg ..ja waze prawie 51 wiec 10 kg przytylam od poczatku ciazy.
no ale znow przytylas tylko 6 kg co robi mega wrazenie przynajmniej na mnie, bo ja w sumie nie jem jakos neiwiadomo ile a przez ostatnie 2 miesiace przytylam 7 kg :O po ciazy biore sie za odchudzanie i chce wazyc 50 kg jak kiedys ..ja pewnie będę najwięcej miała co do wagi, bo ważę 80kg, a przytyłam 6kg przez te 28tygodni
i na dodatek własnie jem rogala z nutellą ;D
oj tam... ja mam 15 na+
A co do ruszania sie w czasie ciazy, to moja kolezanka jak mnie widzi jak jezdze na rowerze, to smieje sie, ze ja to chce miec na prawde latwy porod Ale juz niedlugo rower odstawie, bo moj R sie krzywi, a po za tym jak pada to niefajnie sie jezdzi
A co do ruszania sie w czasie ciazy, to moja kolezanka jak mnie widzi jak jezdze na rowerze, to smieje sie, ze ja to chce miec na prawde latwy porod Ale juz niedlugo rower odstawie, bo moj R sie krzywi, a po za tym jak pada to niefajnie sie jezdzi
ohoh, odwaznie :-) ja nie pamietam kiedy na rowerze ostatnio jezdzilam, w sumie szkoda:-) zreszta podzas karmienia dzidzi chcac nie chcac cos tam zawsze sie schudnie bo w sumie je sie same dietetyczne rzeczy jakby nie patrzacoj tam... ja mam 15 na+
reklama
hm, dobrze rozumiem? od poczatku ciazy przytylas zaledwie 200 gram? ;> jakim sposobem?Ja waze więcej 200 gram od 27 tygodni...
Na poczatku ciąża mnie wpierdzielala, a teraz wrócilam do normy + 200 g więcej.