reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

dziewczyny czy wy tez macie problem z kapiela bo ja to sie tak namacham ze sily nie mam......wejsc do wanny wejde ale wyjsc pomaga mi maz.......czuje sie jak wieloryb:-pjej a co to bedzie pozniej:)

reklama
ale mnie wzielo rycze jak bóbr...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: własnie sobie uświadomiłam ze jutro jest 26 pazdziernika... i powinnam miec na jutro termin gdyby moje maleństwo nie zmienilo terminu przyjscia na swiat... eh... Wiem ze mam Ninusie pod serduszkiem ale jednak jest ten ból po stracie...:-(

Oj, to ja jeszcze tak nie mam-na szczęście:). Ale podejrzewam, że troszkę czasu i będę mieć tak samo.Ale jak dziewczyny pisały, z goleniem to już mega problem mam. Asteria- trzymaj się Kochana. Myśl o Niuni która już niedługo będzie z Tobą. Kurcze, jak napisałaś, że ryczysz to mi się łzy zakręciły, a ja płakać mogę na zawołanie:(

Ostatnia edycja:
Mia w szoku jestem :-D 2 kg to już spory dzieciaczek :D ja mam wizytę za dwa dni i mam wrażenie że mój dzieciaczek też się okaże małym Pudzianem :p i termin mi wyjdzie na grudzień
Asteria tulkam Cię mocno!!

ja czekam na 24 żeby wziąć lek:-( kurcze a ja mam wrażenie, ze moje dziecko to małe w porównaniu do Waszych, bynajmniej niektórych, ostatnie usg 27 tc i 5 dni ważył 1168 g, następne w przyszły piątek i jestem już ciekawa wagi

reklama
Do góry