reklama
Karolcia1983
Fanka BB :)
Ja z kąpielą zaczynam miećtak samo. Nie mam wanny lecz głeboki brodzik ale już zachczam nogami a po 15 minutowej kąpieli z balsamowaniem padam jak pies pluto :-)
Asteria
Wdrożona(y)
ale mnie wzielo rycze jak bóbr... własnie sobie uświadomiłam ze jutro jest 26 pazdziernika... i powinnam miec na jutro termin gdyby moje maleństwo nie zmienilo terminu przyjscia na swiat... eh... Wiem ze mam Ninusie pod serduszkiem ale jednak jest ten ból po stracie...:-(
niki222
Oj, to ja jeszcze tak nie mam-na szczęście. Ale podejrzewam, że troszkę czasu i będę mieć tak samo.Ale jak dziewczyny pisały, z goleniem to już mega problem mam. Asteria- trzymaj się Kochana. Myśl o Niuni która już niedługo będzie z Tobą. Kurcze, jak napisałaś, że ryczysz to mi się łzy zakręciły, a ja płakać mogę na zawołanie
Ostatnia edycja:
ewelina26k
Asteria kochana staraj się nie smutkować,
fazerkamm
Mia w szoku jestem 2 kg to już spory dzieciaczek ja mam wizytę za dwa dni i mam wrażenie że mój dzieciaczek też się okaże małym Pudzianem i termin mi wyjdzie na grudzień
Asteria tulkam Cię mocno!!
Asteria tulkam Cię mocno!!
niki222
Dziewczyny, czy tylko ja nie mogę zasnąć?
ewelina26k
ja czekam na 24 żeby wziąć lek:-( kurcze a ja mam wrażenie, ze moje dziecko to małe w porównaniu do Waszych, bynajmniej niektórych, ostatnie usg 27 tc i 5 dni ważył 1168 g, następne w przyszły piątek i jestem już ciekawa wagi
fazerkamm
niki jeszcze ja tu jestem zazwyczaj jako ostatnia zostawiam po sobie ślad też mam problem ze spaniem
reklama
niki222
Wiesz, ja się nie znam za bardzo ale u Ciebie jest jakaś różnica w czasie niż w PL?