reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Doskonale Cie rozumiem, ceny jakby kupić osobno powalają. A kremowe misie drabinki-cudo. Ja też będę chyba kupować coś kremowego, bo jak się płci nie zna to bezpieczniej taki kolorek kupić:). A zestawik prześliczny

reklama
U mnie po pierwszym rozpoznaniu ma być chłopak, ale...hmmm...jak się urodzi to dopiero będzie się pewnym. Usg mnie w 100% nie przekonuje. I mam ubranka niebieskie ale też i dużo bialych w razie czego. Pozatym kiedyś to dziewczynki ubierano w niebieski a chłopaków w róż. A obecnie jest na odwrót.. A co kolorów to ja lubie jak dzidziuś leży w takich ciepłych kremach i bielutko;) Leży taki aniołek i cudownie pachnie;* ;*

cześć dziewczyny!:)

ja dziś mam studiówkę, ale normalnie padam na ryjek....myślałam, że P. zabierze mnie do meksykańskiej restauracji, ale dupa...:( i jakoś smutno mi jest...w ramach romantycznej kolacji zrobił mi tosty....i to jeszcze on zjadł wcześniej...a moje były zimne...dobrze, że chociaż różyczkę mi kupił...przynajmniej tyle...:-(

a u nas w weekend będzie malowanie sypialni:) nie wiem czy na ten czas muszę się ewakuować z domu na parę dni, aż się wywietrzy czy coś???

Ostatnia edycja:
Anastazzja z tego co wiem od mojego lekarza to lepiej nie wdychać takich "zapachów", niby chodzi przedewszystkim o pierwszy trymestr ale lepiej tego unikać.
Ja dzisiaj byłam u lekarza okazało się że mały już się obrócił tak jak powinien:)kopniaków w żebra jeszcze nie miałam więc może mnie oszczędzi;)a najlepsze że z wagi maluszka (ok. 2 kg-szybko przybrał) wyszedł mi nowy termin na 12 grudnia:szok:Lekarz mówi żeby się tym nie przejmować i trzymać tego pierwszego termin (6 stycznia) ale pewnie z tego powodu już bede spakowana do szpitala na poczatku grudnia:baffled:

Anastazja na pewno przy otwartym oknie trzeba malować, nam się udało dostać takie farby które w ogóle zapachu nie mają więc kilka godzin po malowaniu (szybko schneły) mogliśmy siedzieć w danym pomieszczeniu..ale z racji tego że to sypialnia to może ewakuujcie się do innego pomieszczenia?

reklama
Anastazzja z tego co wiem od mojego lekarza to lepiej nie wdychać takich "zapachów", niby chodzi przedewszystkim o pierwszy trymestr ale lepiej tego unikać.
Ja dzisiaj byłam u lekarza okazało się że mały już się obrócił tak jak powinien:)kopniaków w żebra jeszcze nie miałam więc może mnie oszczędzi;)a najlepsze że z wagi maluszka (ok. 2 kg-szybko przybrał) wyszedł mi nowy termin na 12 grudnia:szok:Lekarz mówi żeby się tym nie przejmować i trzymać tego pierwszego termin (6 stycznia) ale pewnie z tego powodu już bede spakowana do szpitala na poczatku grudnia:baffled:

Bardzo duza rozbieznosc...!? i szok ze 2 kg!!!

Do góry