reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Niki fajnie, że wszystko dobrze z malutką;)
Mam pytanko? Jaki materacyk kupiłyście dla maluszków?? Z pianki, gryka-pianka, gryka-pianka-kokos?? Bo ja juz nie wiem. Jest fajny komplet łóżeczko z pościelą etc. i jest do niego materacyk pianka. Taki będzie odpowiedni?? Są różne opinie no i nie wiem...

reklama
Niki fajnie, że wszystko dobrze z malutką;)
Mam pytanko? Jaki materacyk kupiłyście dla maluszków?? Z pianki, gryka-pianka, gryka-pianka-kokos?? Bo ja juz nie wiem. Jest fajny komplet łóżeczko z pościelą etc. i jest do niego materacyk pianka. Taki będzie odpowiedni?? Są różne opinie no i nie wiem...
u nas gryka-pianka-kokos jest

Niki już się poprawiam;0 to dobrze, że z Malutką bądz Malutkim jest wszystko dobrze;)
A co do materaca to już się pytałam i mogę zamienić z dopłatą oczywiście materac z pianki na właśnie taki gryka-pianka-kokos. I tak zrobię;) dziękuje za pomoc

Niki to gratulacje dużej dzidzi. A Ty to wogóle nie przytyłaś:-)

Liv, ja dokładnie tak samo, siadam, wstaję, schylam się i tak w kółko dokąd Ł. z pracy nie wróci.

Jostyna, ja mam gryko-pianka-kokos i jestem zadowolona, ale to od dziecka zależy, moi znajomi kupili jakis wypasiony materacyk a Kubuś ani myślał na nim spać i musieli kupić taki najbardziej zwyczajny:-)

Jostyna-Ja też się chyba za takim będę rozglądać.A ten zestawik z łóżeczkiem, pościelą i materacykiem na allegro znalazłaś?Bo ja tez miałam taki fajny upatrzony, ale jak się okazało, że łóżeczko od koleżanki dostanę- zostanie mi tylko kupno materacyka i zestawu pościeli.A te kompleciki takie śliczne są:)

A mnie jak cieszył mój błogosławiony stan tak przestał :-( Boli od rana mnie brzuch, jak siedzę, leżę, zamartwiam się i nakręcam, że coś się dzieje. Po jutrze jadę do lekarza na wizytę i muszę poczekać.
Nie wiem czy dziecko na nerw mi uciska, czy to coś z podbrzuszem, yhh do tego plecy bolą mnie od trzech dni:-(

Moja mamusia kupiła mi śliniaczki z napisami " i love my mom" :-) i cieplutką bluzę i spodenki dla naszego małego osobnika. Sweet po prostu.

reklama
Niki tak znalazłam na allegro. Cały zestaw za super cenę..u mnie w łomży same łóżeczko kosztuje 370zł, pościel 200zł a jeszcze materac etc. etc... A mnie nie stać na takie wydatki..ha i znalazłam na allegro. Właśnie taki chcę kupić komplecik u tego allegrowicza: łóżeczko koloru orzech a pościel kremowe misie drabinki. No i zamienie materac pianke na taki gryka-pianka-kokos
ŁÓŻECZKO KOLORY MATERAC POŚCIEL MOSKITIERA+GRATISY (1863425497) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry