reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dzień dobry ;-)

Słuchajcie, mój maluszek dalej się nie rusza :( Jak dzisiaj wieczorem też będzie cicho siedział to jutro rano pędzę do lekarza i wymuszam usg, bo inaczej osiwieję z nerwów. 4 dni ciszy to już baaardzo niepokojące : /
A zazwyczaj się ruszał co wieczór i to naprawdę mocno - kładłam sobie pilot od telewizora na brzuszku i śmiałam się, jak podskakiwał śmiesznie... a od trzech dni nic :(

reklama
Antonufka, a nie lepiej dziś na IP? 4 dni to jest naprawdę bardzo dużo. Mój maluch też się przez 2 ostatnie dni mniej rusza ale jednak się rusza, po prostu nie tak często. Ja bym na twoim miejscu już dziś poleciała sprawdzić czy wszystko jest ok:)

Anisia kurczę.. :( W sumie masz rację - i tak jajko znoszę, więc czekanie do jutra mnie wykończy, bo dziś w nocy zamiast spać ryczałam i głaskałam brzuszek, żeby się "odezwał".
Nic, w takim razie ubieram się i poproszę brata, żeby mnie zawiózł.
Trzymajcie kciuki, żeby to był tylko przejaw mojej panikarskiej natury :( Skręca mnie, jak mam jechać do lekarza, bo ostatnio ciągle coś złego wychodzi :(
Zamelduję się, jak wrócę.

Kochana ja będę czekać na wiadomośc od ciebie niecierpliwie. Pisz od razu jak wrócisz, a ja będę kciuki zaciskać żeby wszystko było ok, bo musi być wszystko ok:)

Antonufka- nas na szkole rodzenia uczyli, że jak ma za mało ruchu czujemy i się niepokoimy to należy zjeść na przemian ciepłe, zimne, słodkie. Wtedy maluszek powinien zareagować. Pozdrawiam i trzymam kciuki na pewno wszystko bedzie ok.

Antonufka!! trzymam kciuki!!:* będzie dobrze;) zobaczysz!:) niecierpliwie czekam na dobre wieści:):)

Aga...:) widzę, że z Gdańska jesteś:) a dokładnie skąd, jeśli można wiedzieć?:) bo ja też z 3miasta:D wiesz gdzie będziesz rodzić? chodzisz gdzieś do szkoły rodzenia lub masz jakąś na oku??:)

Kasia....śliczny ten Twój x-lander;) my będziemy mieli czarnego:) ma przyjść we wtorek:) za całkiem spoko cenę-1380 zł nówka;)

Antonufka mam nadzieje ze wszystko jest ok. trzymam kciuki :)
a co do proszkow to bede uzywac tak jak´moje szwagierki czyli persil albo ariel zadne nie mialo alergi wiec i ja tez nie bede kombinowac z innymi proszkami :D
milej niedzieli :D:D

reklama
Do góry