reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
hej
ja juz po wizycie , ale glukozy mi dzis nie dala. :) odroczona do 28 tyg.Dzis tylko krew, mocz, cisnienie, tetno dzieciaczka.Wszystko jest ok. Tylko w zwiazku z moja grupa krwi ARh- bede miala czesciej kontrolowana krew.

Witam przyszle Mamusie :-)

Ja wlasnie wstalam, zjadlam sniadanka i zaraz kawka i ciasto do kawy :-) Wiec boczki rosna ;-)
Pogoda okropna i chyba sie nigdzie nie wybiore, moze na poczte jedynie. Po poludniu korepetycje od 2 do 6.30, wiec zajecie mam.
Uczyc sie mam, bo za tydzien obrona, ale nauka to teraz dla mnie jakis koszmar, wczoraj otworzylam ksiazki i po 5 min zamknelam, nie moge sie skupic kompletnie :-) Ciekawe czemu? ;-)

Antonufka, Fazerka, Myszka- ja tez mialam wade wzroku ok. -9. Dwa lata temu mialam laserowa korekcje wady wzroku i teraz widze super. Ale moze to byc wskazanie do cc, mowilam o tym gin i polecila mi isc do okulisty w listopadzie, aby napisal opinie. Ona twierdzi, ze nie ma co ryzykowac i lepiej chyba cc, bo sama by sie bala, ze to duzy wysilek i ze wada moze mi sie zrobic. Zobaczymy jeszcze co bedzie, ale chyba decydowalabym sie na cc.

Mnie się glukoza w tej dużej ilość kojarzy z ohydną wódą :angry::angry::angry:
Drugi dzień leżenia a ja już tu ocipiam, jakbym chciała mieć znów swoją wolność i latać na spacerki :-D:-D

Melisa-wiem co czujesz z ta nauka. Ja tez nie moge sie skupic, a za miesiac mam powazny egzamin ze szwedzkiego-taka jakby matura.No coz, moze sie jakos przeslizgne:baffled:.

Wiajcie. Mój przedszkolak znów ze mną w domu. Katar i kaszel ma, obyło się bez antybiotyku na razie, ale jak słysze jak kaszle to mi go szkoda. Ja wczoraj byłam w poczekalni kaszlących, no cóż przy małym dziecku już tak nie mogę się ze sobą pieścić jak w pierwszej ciąży.
A teraz dobre wiadomości. miałam wczoraj wizytę u gin i wszystko jest dobrze:-). Dzidzia rozmiarem 26 tygodni. Nie dostałam jeszcze skierowania na napój bogów, ciekawe dlaczego?
Przepraszam ,ze tylko o sobie ale strasznie dużo piszecie. Ale czytam wszystko.

Hej dziewczyny. Chyba Was nie nadrobię. Będę próbować poźniej bo teraz czasu nie mam.

Wrócilam od pana doktora, co wpisałam w odpowiednim dziale - okazało się ze mam cukrzycę.
Poza tym - zaczyna boleć mnie gardło i mój pan doktor na pytanie co mogę odpowiedział - kostkę masła. Ja pierniczę.

To teraz pytanie do Was - co mogę? Oprócz płukania wodą z solą bo na mnie to mało działa.

reklama
Do góry