reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Alka już kawał chłopczyka :-) cieszę się że rośnie zdrowo!!
myszka2607
Alka, to już kawał bobasa:-)
Antonufka, ja właśnie cc ze względu na dużą wadę wzroku niestety...
Moja ginka nie kazała mi iść do lekarza ani do dentysty. Do dentysty sama polazłam, a pierwszego kontaktu konsekwentnie omijam:-)
Antonufka, ja właśnie cc ze względu na dużą wadę wzroku niestety...
Moja ginka nie kazała mi iść do lekarza ani do dentysty. Do dentysty sama polazłam, a pierwszego kontaktu konsekwentnie omijam:-)
myszka2607
Alka, ale mój to dopiero olbrzym. 29 września ważył 950 gram!
fazerkamm
Antonufka, Myszka jakie macie wady? bo ja też mam wadę, a bardzo bym chciała rodzić naturalnie.. mój gin nic się nie pytał jaką mam wadę itp.
Myszka Twój to dopiero duuuży hihi
ciekawa jestem ile mój synuś waży idę na wizytę 27.10 także będę wiedzieć w 23tyg. ważył 600g i lekarz powiedziała że dzidzia lubi sobie pojeść
Myszka Twój to dopiero duuuży hihi
ciekawa jestem ile mój synuś waży idę na wizytę 27.10 także będę wiedzieć w 23tyg. ważył 600g i lekarz powiedziała że dzidzia lubi sobie pojeść
Alka - standardową drogą
Ja mam nadzieję, że Remik nie zaskoczy mnie jakimiś wielkimi rozmiarami. Póki co jest chyba dość mały - 6 września (22 tydzień ciąży) ważył 430 gram. Chociaż jak patrzę na kalkulatory wagi płodu, to w 22 tygodniu niby powinien ważyć 350...
Ja mam nadzieję, że Remik nie zaskoczy mnie jakimiś wielkimi rozmiarami. Póki co jest chyba dość mały - 6 września (22 tydzień ciąży) ważył 430 gram. Chociaż jak patrzę na kalkulatory wagi płodu, to w 22 tygodniu niby powinien ważyć 350...
Mój w 22tc ważył 593gAlka - standardową drogą
a co do standardowej drogi to niby się mówi, że jak weszło to i wyjść musi, tylko jak wchodziło to było nieco mniejsze
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
nie przejmujscie sie dziewczyny USG podaje tylko orientacyjne wagi i moze sie mylic Wojtaszek mial byc 4 kg dzieckiem a mial nie spełna 3 kg