reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Antonufka - witaj : )
ja na Twoim miejscu, jezeli bol nie ustawałby gnałabym do lekarza, lub przynajmniej zadzwonilabym i zapytala. Lepiej zapytac, nizeli pozniej zalowac czyz nie?

dziewczyny, takie porzadki to ja robie o sobote + w tygodniu scieram kurze, robie pranie itepe. Jak odkurzacz naprawilam to az mi power wrócił haha ;D
dzwonil A, bedzie dopiero kolo 22, zezłosicił mnie . tzn wiem ze to nie jego wina, ze kase zarabia, ale tesknie za nim, malo mi jego obecnosci i wogole ..
wiec siedze sama, na kolacje wyyslilam sobie ziemniaczki z salatką, wie i będą :D

Antonufka ja prawie od początku ciąży miałam pobolewania. Najpierw myśłałam żę na początku to jest normalne potem miałam nerwy że coś się dzieje, ale po wszystkich kompleksowych badaniach okazało się że wszystkojest ok. Co prawda Julcia jest nisko ułożona ale taka już moja uroda. Od początku dostałam nospę najpierw 3x1 tabl. teraz zeszłam do 2x1 tabl. i do końca 3x1 magnez do końca. Teraz zejdę już do nospy 1x1 bo jest coraz lepiej i coraz mniej pobolewa. Głowa do góry.

Witam wszystkie styczniówki sobotnio, szczególnie Antonufka Ciebie.
Alka... nie pomogę Ci i radzę nie sprawdzaj zaraz dr Google, bo jeszcze inaczej coś zinterpretujesz i będziesz się martwić? Może dzisiaj na szkole rodzenia zapytasz położną, powinna Ci jakoś pomóc.
Pola... dobrze, że jesteś w domu, pobyt w szpitalu niefajny, no ale przynajmniej wiesz co i jak
Marcia, ja dzisiaj mam takie bóle jak na miesiączkę, nie są jakieś intensywne, ale trochę się martwię. Wzięłam własnie drugą nospę (pierwszą rano), ale jakoś nie czuję, żeby mi przechodziło. Jutro mam wizytę u lekarza, zapytam go o to.
Ciekawa jestem Twojej sesji, my zrobimy dopiero w listopadzie, muszę ustalić dokładną datę i ujęcia jakie chcę.
Dzisiaj byliśmy pooglądać wózki z A. Wróciłam bardziej ogłupiała niż poszłam. I w sumie już sama nie wiem jaki kupić. Baba zachwalała mi emaljunga, ale dla mnie on jakiś takie wielgachyny jest, nie wspomnę o cenie. Rzeczywiście wybranie wózka łatwe nie jest.

Gabryś śliczna kurteczka:)
a wózki typu emaljunga takie wielkie, bez skrętnych kół to jak dla mnie nadają się tylko jak ktoś mieszka gdzieś pod miastem i będzie jeździć po lesie itp. w mieście bardziej się nadają takie mobilne wózeczki:D

wlasnie sobie siedze, przegladam fora ciazowe, i dotarlo do mnie, ze wlasciwie malutka dzisiaj sie prawie wogole nie ruszala .. ledwo co..
i kurde martwie sie, nie wiem zaczynam sobie wmawiac jakies glupoty.

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie :) Mimo że tak późno dolączyłam ;-)
Gabryś ja uwielbiam te kapturki z uszkami :-p Mam do nich straszną słabość, dzieciaczki wyglądają przesłodko w takich misiach:)

Karolcia uspokoiłaś mnie troszkę, moja dzidzia też nisko ułożona - każdy ruch odczuwam w dolnych partiach. W weekend nie mam możliwości kontaktu z moja ginekolog, nawet telefonicznie, więc gdyby coś poważniejszego się działo to jedynie IP.

Gabryś - maleństwo czasami "odpoczywa" :) Remik na przykład ma tak, że się obraża, jak gdzieś wyjadę, albo wyjdę w obce miejsce i wtedy mam zagwarantowane, że prawie nie będzie kopał, choćbym na rzęsach stawała :) Spróbuj zjeść coś megasłodkiego połóż się na godzinkę i powinna się odezwać :)

reklama
Do góry