reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a wiesz, że mi takie porównywanie cen sprawia nawet frajdę. Chodzę do sklepów z art. dziecięcymi z kartkami i zapisuję co ile kosztuje a przy okazji oglądam te małe cudeńka

reklama
Hej
Fazerkam-kazda z nas chyba czasem lapie dola-zwlaszcza jesli chodzi o ceny;-) Bedzie dobrze!!!
Wczoraj mialam ciezki dzien w szkole. Po powrocie do domu nie mialam na nic sily. A w nocy dopadla mnie biegunka :( Spalam moze 3 godziny.
Dzis za to bede odpoczywac ile wlezie (psychicznie i fizycznie)
Milego dnia i tez odpoczywajcie ;)

ja łapie lekkiego doła też, bo przerażać mnie zaczyna perspektywa 3 miesięcy...to tak mało, boję się zmiany tak wielkiej w moim życiu, no i czuję się jeszcze niedojrzała. TCiekawe, czy w wieku 30 lat czułabym się inaczej.Taki w końcu był plan :)

Witam

Fazerka no niestety ceny dla dzieci są wysokie...na dzieciach zbijają dobry interes. Będzie dobrze.

Emm macierzyństwo zmienia nie da się ukryć. Ja się zrobiłam dojrzalsza, odpowiedzialna bardziej, wrażliwa. Myslisz, ze ja nie miałam obaw? Heh na mnie ciąza spadła jak grom z jasnego nieba. Bylam zła na początku...a po narodzinach maęlgo czuję się jak ryba w wodzie!

u nas nocka kiepska. Mały coś się kręcił. Ja miałam lekkie bóle podbrzusza więc już luzje i nie ma tego ciągłego biegania.

Dzień dobry!

Dużo słońca, uśmiechu na codzień i radości z zakupków dla dzieciaczków życzę Wszystkim Stycznióweczkom...:) Głowa do góry jak urodzą się maleństwa napewno wniosą w nasze życie wiele szczęścia i radości!:)

U nas pochmurno, zimno i deszczowo...

Ja wczoraj wyciągnęłam karton z malutkimi ubrankami dla dzidzi i zamierzam trochę poprać. Dziewczynki jak spieracie oliwkę z ciuszków może jakimś odplamiaczem? bo ja te żółciejsze dzięki oliwce zaprałam w wczoraj w cloroxie i persilu sensitive ale widzę że nie wszystko zeszło...

a co dzisiaj gotujecie na obiadek? bo nie mam pomysłu...

ja w zasadzie narazie boję się tylko tego, żeby na koniec nic się nie stało, żeby poród minął bezproblemowo, dzidzia urodziła się zdrowa- teraz to wszystko mnie najbardziej stresuje. A jakoś wiem, że dam radę z opieką itd. Musimy dać radę

Hej
dziękuję za miłe słowa!
u mnie jeszcze tylko 13 tygodni stresu :-p i moja/nasza Kruszynka będzie z nami.. achh jak ja bym chciała już styczeń!

właśnie Kobitki co gotujecie bo ja też nie mam pomysłu na obiadek :/
słonecznego dnia życzę! jak komuś brakuje słoneczka to zaraz szybciutko prześle priorytetem :-p

reklama
Do góry