reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

będę próbować :-) mam nadzieję że przystanie na moim :-D hihi argumentów w głowie już kilka mam także zobaczymy :-)

firanka do pokoiku Maksymilianka kupiona :-D właśnie została zaniesiona do skrócenia :-D będzie ładniutko mam nadzieję :-)

reklama
Witajcie!

Asteria, to trzymam kciuki za Wojtka raz jeszcze!

Strzyga, super że z szyjką dobrze. Mi powiedziała że moge sobie zrobić badanie HIV ale nie jest obowiązkowe i zrobiłam:-)

Melisa, gratulacje!

Gośka ja w zeszłej ciąży kupiłam taki sprytny rozkloszowany płaszczyk z podwójnym rzędem guzików i te guziki dało się jeszcze sporo przesunąć. więc przesunęłam, po ciąży na miejsce i znowu mnie czeka przesuwanie. Tylko mam nadzieję że też się zmieszczę bo zeszłej zimy to ja dopiero w połowie ciąży byłam...

Ilona, to pozdrawiam i trzymam za Was mocno kciuki!

witam sie:-)
ja dzisiaj leniwa jak diabli normalnie masakra jakas:-(
nie wyspalam sie o ciagle sie krecilam:-(
wczoraj znowu dopadly mnie humorki eehhh biedny ten moj K. ale po troche sobie zasluzyl hihi:-)
nie mam pojecia co robic takie nuuudy:-(
a na nic nie mam siły dopiero 15:-( ja chce juz 19!!!

mala ma jakies spokojne dni chyba prawie nie kopie i tak leciutko ze az czasmi sie zastanawiam czy to napewno ona:-(

buziaki w brzuszki:-*

Cześć Dziewczyny :)

Gośka - płaszczyk strasznie mi się podoba, chciałam kupić taki sam, ale niestety - ja jestem zmarźluch i muszę mieć długi rękaw, więc póki co rozglądam się dalej.

Ja poszłam rano na badania, wypiłam tę (...) glukozę i dwie godziny wstrzymywałam wymioty, z myślą, ze jak zwymiotuję, to będę musiała pić to jeszcze raz i siedzieć jeszcze raz. No i jakoś dałam radę. Wyniki mają być już dzisiaj po południu (bo okazało się, że oni mają tak wyposażone laboratorium, że wszystkie robią na miejscu), ale mam się zgłosić po odbiór jutro.

I jestem taaaka podekscytowana - w środę jedziemy, zrobimy objazd po wszystkich znajomych., potem posiedzimy u rodziców i jestem taka szczęśliwa :)

Byle tylko wszystkie wyniki były okay, cobym się nie musiała do Pani Doktor przed wyjazdem dotuptywać :)

Postanowiłam, że kupię ten płaszczyk jak nic nie znajdę dziś w sklepach. Łazić mi się trochę nie chce przez te bolące więzadła. A jest ładny i wystarczy mi dłuższy rękaw pod spód.

Witam!
A ja dzis u Rodzinki w Wadowicach. Pieczemy z Mama placki na imieniny i torta.
Do poludnia bylysmy na zakupach i w sklepie dzieciecym. Chcialam sie zorientowac w cenach lozeczek, poscielki, materacyka, wanienki i sprawdzic czy oplaca sie przez internet zamawiac :-)
Strzyga- ja mialam robione HIV na poczatku ciazy. Teraz robi sie duzo wiecej badan niz dawniej wiec to normalka :-)
Gosia- swietny ten pierwszy plaszczyk-bardzo mi sie podoba :-) Tylko dla mnie chyba za krotki troche. A te z Chin to lepiej sie 5 razy zastanowic, raz sobie zamowilam marynarke i ani raz jej nie wlozylam-byla beznadziejna!!!
Pozdrowionka :-)

reklama
Ewelina a nie wiem :/ mam wrażenie że to mnie zaczyna wszystko przerastać.. dzidzia została zrobiona z pełną świadomością! ale jeżeli chodzi o kupowanie tych wszystkich rzeczy to troszkę inaczej to sobie wyobrażałam.. a mianowicie miałam wrażenie że pokupuję wszystko to co będę chciała dla naszego Maleństwa, że nie będę musiała patrzeć na finans.. a tu dupa.. nie mogę kupić wszystkiego tego czego bym chciała.. wszystko jest drogie.. i jak się idzie do sklepu to się patrzy na ceny :/ :( jak ja tego nie lubię..
ach... już się nie mogę doczekać stycznia kiedy ucałuję i przytulę Szkraba...

Do góry