Dorotka_23
Fanka BB :)
Te żółte plamy to mi się wydaje, że od ulewania... mięliśmy z tym duży problem. W proszku nie zeszły nawet w wysokich temp. może też spróbuję z wanishem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strzyga, nie martw się cukrzycą, przeważnie dieta wystarcza, ja też mam. Dostałaś glukometr?Fazerkam - łączę się z Tobą w bólu - P. też nie jest w stanie zrozumieć syndromu wiciaa gniazda i chęci, by dziecko miało wszystko co najlepsze,. Obraża się, złości... Jest nie do wytrzymania chwilami.
Ja dziś odebrałam wyniki. no i mam cukrzycę ciążową. Pani Doktor kazała ograniczyć słodycze owoce itp. Miejmy nadzieję, że wróci do normy... Ale i tak się złoszczę, że znowu jest coś nie tak.
ja moze kasą się nie denerwuję pozytywnie jestem nastawiona damy rade ale boję sie przedwczesnego porodu. Kazdy wieczor i lekkie pobolewanie odrazu konczy sie rozmyslaniem