reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gośka obawiam się że ten płaszczyk z allegro to niezbyt dobry pomysł. Jak dla mnie na ciążekompletnie się nie nadaje. Jest stanowczo za króki i te rękawy 3/4 porażka. Ja bym się nie odważyła ze względu głównie na długość przy dużym brzuszku będzie cię strasznie podwiewało a my powinnyśmy szczególnie dbać o pęcherz. No ale każdyma swoje zdanie :-)

Już nieważne - znalazłam coś innego :) KF5571bl Ciepła Bluza MIŚ z Kapturem w Paski Zima (1845555672) - Aukcje internetowe Allegro

EDIT: Dobra, to też już nieważne. Długo idzie do tego w komentarzach jest, że rozmiary przekłamane. A w mojej sytuacji rozmiary przekłamane być nie mogą. Jak będą dużo mniejsze to sie nie wcisnę.

EDIT 2: Karolcia - ja mam dużo dłuższych swetrów i ciepłych swetrowych sukienek, w których zamierzam chodzić jesienią. Ja nerki i pęcherz uważam bo mam tendencję do złapania tej niemiłej niespodzianki. Dla mnie więc nie jest problemem taki krótki płaszczyk.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Strzyga hiv robiłam i na wyniki czekałam 1 dzień:tak:.
Gośka bardzo Fajny płaszczyk. Tzn ten pierwszy mi sie bardziej podoba.
Fazerkamm z bezpieczeństwem to dobry argument. Może jeszcze, że jak będziecie jechać gdzieś samochodem to nie będziecie musieli brać gondoli, która dużo miejsca zajmuje.
Asteria my to chyba na listopadzie 2008 się spotkałyśmy. Zdrówka dla Wojtusia.
Asteria , Dorotka w przedszkolu na razie tylko katar złapaliśmy, choć jakiś taki dziwaczny bo pojawiał się i znikał i w tym samym czasie jednego dnia raz zwymiotował:nerd:. Jakieś dziwne to było. Ale obyło się bez lekarza.
Melisa gratuluje udanej wizyty.

Gosia fajna ta bluza, tylko nie to że odradzam czy krytykuje ale ja jestem ostrożna z tym sprzedającymi lokalizacja Hong Kong...w lutym zamówiłam spodnie i jeszcze nei dotarły, allegro tylko zablkował konto i tyle a policja mówi, że zbyt mała szkodliwośc czynu
Ja na jesień kupiłam sobie gruby sweter w orsey jest naprawdę gruby i mam z zeszłego roku ponczo i na jakiś czas starczy

Witam i ja...
głowa mi dzisiaj pęka i nic mi się nie chce, no a robota czeka.

Gosia, może lepiej sobie jakies ponczo znajdziesz, sporo tego, o wiele tańsze i z dzianiny, wiec w miarę rośnięcia brzucha to też będzie rosło.
Ja kupiłam sobie w tchibo, może jak będziesz przy okazji to się popytasz, czasem mimo, że kolekcja się zmiania, zostaja im jakieś towary.

Pozdrawiam i miłego dnia dla wszystkich

No i chyba się tak właśnie skończy że pójdę do jakiegoś orsaya albo c&a i kupię ciepły sweter i ponczo:)
Bo na ponczo mnie nachodzi już miesiąc i martwić się nie będę musiała, że brzuch sie nie zmieści :)

Witajcie ;-)
ja tak samo nie mam nic na zimę.. chodź teraz jeszcze pomykam w płaszczyku jesiennym w chłodniejsze dni, ale pewnie za miesiąc już się nie wcisnę teraz ledwo idzie ;-) na zimę nie kupuję, będę chodzić w starym zimowym (pomimo że już się w nim nie zapnę)i tylko swetry pod to i już z resztą w zimę i tak raczej dużo pieszo chodzić nie będę więcej samochodem z P.

Moje maleństwo ostatnio miało burzę ruchów, tak skakało w dzień i w nocy że nie możemy wyjść z podziwu, brzuch to tak dziwne kształty osiąga :) Z resztą codziennie daje znać o sobie w konkretny sposób ;)

Udanego dnia ;)

O różnych kształtach brzucha mogę coś powiedzieć. Moja Julcia od miesiąca daje tak czadu że mój brzucho wyciągany jest w każdą możliwą stronę. Najgorzej jak układa się na dole i pokopuje a że ogólnie ułożona jest nisko więc zdarza się to często wtedy mam normalniejakiś kwadrat zamiast brzusia :-)

Witam i ja

ja coś kiepsko się rano czulam, tetno mialam wysokie bardzo i ciezko mi sie oddychalo ale polezalam i lepiej. :) Pazurki sobie zrobilam nawet.

Uwazajcie na tych sprzedawcow co ściagają z chin. Szyją na miarę chinek czyli male rozmiary. Mnie mama czesto przywozi z chin ciuszki niby L a się okazuje, ze małe z butami tak samo.
Te allegrowe ciuszki mają fatalną jakość...w ogole te ceny niektore ciuchy za 14zł albo 9...czego tu sie spodziewac. Koleżanka kupila kiedys zakiet ktory okazal się tandeta a kupowala sobie na chrzciny

ja moze jeszcze jakis portki kupię i dlugi rekawek bo kiecki mam, sweter na jesień tez, butki kupione tylko balerinek mi brakuje...bo mam pelno czarnych lumpków a nie mam takich zapierdzielanek :)

reklama
fazerkamm-powiedz, że jak będziecie wyjezdzac na weekend np do tesciow to mozna wziac ze soba tylko stelaz. a tak to trzeba caly wozek , a przy dziecku bedzie mnostwo bagażu i trzeba oszczedzac miejsce jak sie da. a fotelik mozecie sprzedac na allegro.sama sie tym zajmij i problem z glowy :)

Do góry