reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Heja. Nie odzywałam się cały dzień wczoraj i żałuję, bo do nadrobienia sporo.

Wybrałam się na poszukiwania płaszcza i oczywiście nic. Zwiedziłam kilka szmateksów po prawej stronie Wisły i jedyne co kupiłam to 3 ubranka dla Wery za 6 zł :) Później zrobię może foto i wrzucę.
Poza tym uporządkowałam troche pokój, więc może zrobię też zdjęcie tego pier..olnika, żeby Wam pokazać jak dużo muszę zmienić tam, by przypominał rodzinną sielankę :)

A dziś idę na basen a później z koleżankami w odwiedziny do innej i jej synka.

No to Gośka miłego dnia :):):)
Ja płaszczyka nie kupuję, wezmę coś od mamy, a w najgorszym wypadku będę pociskać w narciarskiej kurtce M. Szkoda mi kasy na płaszczyk :)

ja też kurtki anie płaszczyka nie kupuję, patrzyłam na takie w ciuchlandzie ale w normalny, nie ciązowy się nie zapnę, pożyczę kurtkę i tylko guziki w niej przesunę na maxa i będzie chyba ok

Ostatnia edycja:
witam kochane !!!!!!!!!!!!!
Zaglądam tu do Was bardzo często :tak::tak::-D brzuszki rosną, suwaczki mkną jak oszalałe , no cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was baaaaaaaaardzo gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W styczniu będe juz oglądać zdjęcia waszych maluszków...... nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!
A Ja nadal bez dzieciątka pod serduszkiem ,no ale działamy ciągle !!!!!!!!!!
trzymajcie sie słoneczka :-D:-) buziaczki :-D

Ja właśnie nie mam od kogo wziąć. A znalazłam coś całkiem spoko na jesień (na zimę będę mieć od koleżanki), co później będę mogła normalnie nosić też. I chyba zaraz to zamówię.
*** Niespotykany Płaszczyk 'M' CiĄżA 2011 *** (1851256913) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze buty i ciepłe rajtki i dla siebie już nic raczej nie kupuje. No, oprócz jakiejś tuniki, sweterka...:)

Ja też sporo szukałam po ciucholandach płaszczyków/kurtałek ale nic z tego jak było dobre na brzucho to w barach 2 rozmiary za duże. Na typowo ciążowe za 200zł nie zamierzam wydawać kasiorki, a że siedzę na L4 to jakoś specjalnie bym się w takiej drożyźnie na nachodziłą. Na szczęście wziełam od mamy kurtałkę :-)

Gośka obawiam się że ten płaszczyk z allegro to niezbyt dobry pomysł. Jak dla mnie na ciążekompletnie się nie nadaje. Jest stanowczo za króki i te rękawy 3/4 porażka. Ja bym się nie odważyła ze względu głównie na długość przy dużym brzuszku będzie cię strasznie podwiewało a my powinnyśmy szczególnie dbać o pęcherz. No ale każdyma swoje zdanie :-)

reklama
chwilowo witam i ja

Ilonka witaj, milo, ze pamietasz i zagladasz do nas,
zycze nowej fasolinki tak szybko jak sie da, ~~~~~~~~~~~~

nie mam na razie czasu na pisanie, moze wieczorkiem znajde chwile

buziaki w brzuszki kochane:-)

Ostatnia edycja:
Do góry