fazerkamm
Fanka BB :)
witam się i ja :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w łapki w tym nie będzie za zimno?Ja właśnie nie mam od kogo wziąć. A znalazłam coś całkiem spoko na jesień (na zimę będę mieć od koleżanki), co później będę mogła normalnie nosić też. I chyba zaraz to zamówię.
*** Niespotykany Płaszczyk 'M' CiĄżA 2011 *** (1851256913) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze buty i ciepłe rajtki i dla siebie już nic raczej nie kupuje. No, oprócz jakiejś tuniki, sweterka...
Ja właśnie nie mam od kogo wziąć. A znalazłam coś całkiem spoko na jesień (na zimę będę mieć od koleżanki), co później będę mogła normalnie nosić też. I chyba zaraz to zamówię.
*** Niespotykany Płaszczyk 'M' CiĄżA 2011 *** (1851256913) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze buty i ciepłe rajtki i dla siebie już nic raczej nie kupuje. No, oprócz jakiejś tuniki, sweterka...