reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Kobitki potrzebuje rady z typu jak urobić męża
a mianowicie wielkimi krokami przymierzamy się do kupienia wózka.. ja chcę 3w1 tylko w tym problem że dostaliśmy fotelik do samochodu :/ i teraz nie wiem jak Michała przekabacić żebyśmy kupili 3w1 a nie 2w1 bo jak mu wspominam że wózek z fotelikiem kosztuje tyle i tyle to mówi że przecież mamy już fotelik.. nie wiem jak mu wytłumaczyć że ja chce fotelik w zestawie bo wtedy mogę go sobie wpiąć do stelaża.. on tego nie zrozumie i jak mu powiem że tylko dlatego chce 3w1 to mi powie że inne dzieci w ogóle nie mają fotelika bo rodziców nie stać a ja wydziwiam.. :| POMOCY!!
a mianowicie wielkimi krokami przymierzamy się do kupienia wózka.. ja chcę 3w1 tylko w tym problem że dostaliśmy fotelik do samochodu :/ i teraz nie wiem jak Michała przekabacić żebyśmy kupili 3w1 a nie 2w1 bo jak mu wspominam że wózek z fotelikiem kosztuje tyle i tyle to mówi że przecież mamy już fotelik.. nie wiem jak mu wytłumaczyć że ja chce fotelik w zestawie bo wtedy mogę go sobie wpiąć do stelaża.. on tego nie zrozumie i jak mu powiem że tylko dlatego chce 3w1 to mi powie że inne dzieci w ogóle nie mają fotelika bo rodziców nie stać a ja wydziwiam.. :| POMOCY!!
fazerkamm
nie pasuje.. całkiem z innej bajki bo stąd jest, a ja chcę wózek z Polski zamówić, bo są lepsze, ładniejsze i tańsze
zaraz posprawdzam hihihi :-) jak znajdę oczywiście na greckiej stronie tamten fotelik.. bo grecy zacofani w internecie ;-p
zaraz posprawdzam hihihi :-) jak znajdę oczywiście na greckiej stronie tamten fotelik.. bo grecy zacofani w internecie ;-p
Karolcia1983
Ja również badania na HIV miałam robione na początku ciąży i z tego co wiem jest to teraz obowiązkowe.
Anastazzja
obowiązkowe chyba nie bo mi lekarz powiedział, że dobrze by było jakby zrobiła;> co raczej jako "rozkaz" nie brzmi
Gheh... Wiem, że nie mam się czego obawiać, ale na samą myśl o tym badaniu czuję się jakoś... zagrożona? Ściska mi się żołądek, jestem niespokojna, wystraszona... Nieprzyjemne uczucie :/ Mam nadzieje, że wyniki przyjdą szybko - pobranie zrobię jutro. Oby się nie okazało, że na wyniki trzeba czekać np. tydzień, dwa...
Witam z rana
Anisia-gratuluje ksiazkowych wynikow! Oby tak dalej!
Strzyga-u mnie na hiv to standart.No i dobrze, ze u Ciebie juz jest lepiej. Tylko sie oszczedzaj!
Alka-tylko pogratulowac meza!
Fazerkam-trzymam kciuki za wozek taki, jaki chcesz
Wczoraj pochwalilam synka, ze jest raczej spokojny, to mi pokazal i przez pol nocy swirowal w brzuchu
Milego dnia!
Anisia-gratuluje ksiazkowych wynikow! Oby tak dalej!
Strzyga-u mnie na hiv to standart.No i dobrze, ze u Ciebie juz jest lepiej. Tylko sie oszczedzaj!
Alka-tylko pogratulowac meza!
Fazerkam-trzymam kciuki za wozek taki, jaki chcesz
Wczoraj pochwalilam synka, ze jest raczej spokojny, to mi pokazal i przez pol nocy swirowal w brzuchu
Milego dnia!
reklama