reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witajcie, po tej nieobecności mojej na BB ciężko będzie Was nadrobić ;-)
Mam jednak nadzieje, że u Was wszystko okej ;)
U mnie trwa remont kuchni, obecnie jakoś na kolejny tydzień się tez zapowiada także pracy dużo ;-)

Rośnijcie ;D

Ale dzis mialam noc, o 3 rano Ł. mnie obudzil jak sie kladl... i do 4 nie moglam zasnac.... a o 5 Mlody sie obudzil z placzem bo go ucho bolalo... a wczoraj bylismy na kontroli czy gardlo zdrowe... bo w niedziele mielismy isc do szpitala na operacje... i teraz dupka bo trzeba termin zmienic...eh...

Aha widzę efekty przedszkola. U nas to samo. 2 tygodnie w przedszkolu - angina (antybiotyk)- 3 dni w przedszkolu - zapalenie ucha (antybiotyk)- miał iść w ten poniedziałek do przedszkola ale w niedzielę złapał jakiegoś wirusowa z objawami zapalenia oskrzeli więc został w domu. Na spacery może chodzić ale do przedszkola nie. Zobaczymy, czy w następny poniedziałek się uda...

A my juz po wizycie :-) Mala ma juz ok. 750g i wszystko dobrze :-) Szyjka macicy w porzadku, badania super. A waze 55,1kg (3kg przybralam w 4 tygodnie) :-)
Ciesze sie bardzo :-)

Anastazja- a widzisz... i juz sie przyzwyczajasz do nowego mieszkanka :-)
Bakalia- my tez mamy remont, ale przedpokoju, wiec wiem jak to jest, duzo roboty :-)

A do nas o 8 przychodza znajomi i znow beda karty do nocy i peeeeelno slodyczy :-)

Milego wieczoru! :-)

Witam się:) Odebrałam morfologię, jest super, lepsza o wiele niż miesiąc temu, nie biorę witamin ale nadrabiam jedzonkiem i sokami świeżymi. Jeśli chodzi o glukozę to mam 77 na czczo i 109 po godzince po 50gramach także jest pięknie:)
Poza tym byłam dziś oglądać oddział w szpitalu Orłowskiego w Warszawie. Podoba mi się to, że był tam taki spokój i cisza, żadnych pielgrzymek odwiedzających, bardzo miłe babeczki położne i wogóle obsługa. Także mam już wybrane na 100% miejsce porodu:)

Cześć Dziewczyny :)
Melduję się pokornie po dłuższej nieobecności.

Byłam dziś u mojej Pani Doktor i... POZWOLIŁA MI POJECHAĆ DO RODZICÓW :) Mówi, że szyjka okay, wszystko ładnie się rozwija, nie ma komplikacji, to mogę zasuwać :):):)

I dała mi skierowania - na glukozę, morfologię, mocz i HiV. Też miałyście badanie na HIV w ciąży?

Melisa cieszę się że wszystko w porządku!
Anisia super że wyniki masz dobre!
Strzyga ja na początku ciąży miałam badanie na HIV robione.. tutaj to standardowe, rutynowe badanie :-)

heja
Strzyga ja HIV robiłam jakoś na początku ciąży już :) nic strasznego hih - teraz to podobno normalka :)

.....

Jak byłam dziś w pracy zadzwonił do mnie M. i pyta: " czy moja żona poszłaby dziś ze mną do kina?" ... ucieszyłam się i powiedziałam, że chętnie jednak ostatecznie kino wymieniłam na sklep dziecięcy i teraz M stwierdził, że bardziej opłacałoby mu się jednak to kino :p nasze zakupy opisałam w odpowiednim wątku :)

reklama
Do góry