reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

livastrid no właśnie, Ty masz jeszcze taką kochaną pociechę a ja czekam na swoją pierwszą więc ten czas strasznie mi się dłuuuuuży :-p

Alka z własnego doświadczenia wiem, że panowie ze straży miejskiej są raczej nieubłagani!!!

reklama
Alka..niestety tak jest...Ci ze straży miejskiej są najgorsi...mój P. ma dwie sprawy z nimi o coś czego nie zrobił...a mianowicie niby zaparkował tam gdzie nie można i ukradł blokadę na koło;) pomijam już fakt, że jego samochód nawet nie stał na tej ulicy co podali, a dwie obok:):) no, a oni nie mają ŻADNEGO dowodu za to P. ma świadków, że tam nie stał, a sprawa toczy się już dobre 2 lata:) w końcu sądy muszą mieć co robić:):)

Witam się:) Wczoraj miałam super dzionek, przyjechali goście, mama mojego D. razem z córką, dowieźli nam kolejną porcję ciuszków dla malutkiej:) I się okazło, że w temacie ubrankowym mam już wszystko co niezbędne i nie musze niczego kupować. Niektóre rzeczy naprawdę są cudne, zamieszcze zdjęcia ale to już po weekendzie. Do tego dostaliśmy od niej huśtawkę dla niemowlaczka, dokładnie taką:
HUŚTAWKA BUJACZEK FISHER-PRICE PRZYTULNE GNIAZDKO (1826750204) - Aukcje internetowe Allegro

A jutro jedziemy na weekend do Elbląga do mojej rodzinki:) Ciekawe jak zniosę podróż, bo przyznam, że ostatnio czuję się wyśmienicie i stąd moja nagła chęć do wyjazdów tym bardziej, że ponoć to ostatni taki piękny weekend w tym roku:)
Także kochane do poniedziałku, a w poniedziałek z samego rana...glukoza:/

Alka - no tak to wygląda, że panowie ze straży miejskiej lubią pokazywać władzę :/ I mam do nich awersję przez to.

Ja dziś kupiłam dwa pajacyki dla Remika, i jak już je kupiłam to przysiadłam i porobiłam zdjęcia rzeczom, które do tej pory zebrałam dla niego :) także jak skończe te fotki obrabiać, przycinać itp, to wrzucę na odpowiedni dział ;)

Alka- tak tak straz miejska jest najgorsza, policjanci to przy nich pikus :-)
Mami- Dziewczyny Ci juz wszystko napisaly, wiec ja tylko zycze szybkiej poprawy wynikow :-)
Anastazja- przynajmniej bedziesz miec zajecie :-)
Anisia- udanej podrozy i slonecznego weekendu :-)

A my z Mezusiem wlasnie wrocilismy z kolacji na rynku w Krakowie, najadlam sie jak nie wiem, i dostalam bukiet roz :-)
Milego wieczoru! :-)

reklama
Do góry