reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
hehe Melisa teraz to bym poszła znowu spać ale muszę obiad zrobić :-)
dzisiaj naprawdę pierwszy raz miałam/mam taki stan
a my jutro w magiczny tydzień wejdziemy
dzisiaj naprawdę pierwszy raz miałam/mam taki stan
a my jutro w magiczny tydzień wejdziemy
Melisa juz jakis czas temu wspominalam ze bedzie chlopczyk moze sie nie doczytalas :-)
Oj, to cos niedoczytalam ;-) To gratuluje Synka :-)
pati...
Sarat i Anastazja kciuki zacisniete!!!!!!!!
Marcia to super to bierz sie do pracy i opijemy magistra!!!!
Fazerka wlasnie jem przez Ciebie czekolade tez bym poszla spac.....
lajtway juz kupilam "jezyk niemowlat" mam nadzieje, ze sie troche poducze dziekuje.
Marcia to super to bierz sie do pracy i opijemy magistra!!!!
Fazerka wlasnie jem przez Ciebie czekolade tez bym poszla spac.....
lajtway juz kupilam "jezyk niemowlat" mam nadzieje, ze sie troche poducze dziekuje.
Ostatnia edycja:
a ja sie biore za takie cudo Ciasto 'Kokos i Czekolada' chce mi sie zrobic cos slodkiego i prostego... pozniej napisze jak wyszlo i czy jest warte polecenia )
Moj Syneczek dzisiaj jest wyjatkowo spokojny, malo sie rusza. Zawsze pol dnia mi sie wierci a dzisiaj tylko pare razy moze juz zaczyna sie ten moment kiedy wiecej spi... ale nie martwie sie bo i tak co jakis czas mi sie poruszy, zeby mi dac znać ze u niego wszystko w porzo
Buziaki :*
Moj Syneczek dzisiaj jest wyjatkowo spokojny, malo sie rusza. Zawsze pol dnia mi sie wierci a dzisiaj tylko pare razy moze juz zaczyna sie ten moment kiedy wiecej spi... ale nie martwie sie bo i tak co jakis czas mi sie poruszy, zeby mi dac znać ze u niego wszystko w porzo
Buziaki :*
fazerkamm
hehe Pati nie chciałam
Sarat koniecznie daj znać czy warte polecenia! bo wygląda pysznie!!
Sarat koniecznie daj znać czy warte polecenia! bo wygląda pysznie!!
Cukiereczek_wwy
Ale jestem wkur..... że aż przeklne. Kupiłam detektor tętna i nic nie słychać!!! Jeden wielki szum. Byłam dzisiaj u lekarza i wszystko jest ok. A tu nic nie słychać!!!
fazerkamm
Cukiereczek może jakiś wadliwy jest.. jedź tam gdzie kupiłaś i powiedz że uszkodzony! powinni Ci go wymienić!
reklama
Mami91
a ja witam sie pourlopowo:-)
szkoda ze juz wrocilam ale jak mus to mus:-(
wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić:-(
wszystkim kobietkom gratuluje zdrowych syneczkow i corusiow:-)
ja dzisiaj po wizycie u gina niezadowolona :-(
wizyta byla szybka i bez usg na ktore mega liczylam a teraz dopiero kolejna w listopadzie 3 nie wiem jak wytrzymam :-(
moja Emilia kopie wiec jestem szczesliwa ze daje znaki ze wszystko wporzadku, choc dzisiaj spokojniejsza jakos :-)
milych dzionkow:-)
szkoda ze juz wrocilam ale jak mus to mus:-(
wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić:-(
wszystkim kobietkom gratuluje zdrowych syneczkow i corusiow:-)
ja dzisiaj po wizycie u gina niezadowolona :-(
wizyta byla szybka i bez usg na ktore mega liczylam a teraz dopiero kolejna w listopadzie 3 nie wiem jak wytrzymam :-(
moja Emilia kopie wiec jestem szczesliwa ze daje znaki ze wszystko wporzadku, choc dzisiaj spokojniejsza jakos :-)
milych dzionkow:-)