reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Melisa :) juz jakis czas temu wspominalam ze bedzie chlopczyk moze sie nie doczytalas :-)
Megi Pegi dr Google ma zawsze najwiecej odpowiedzi na nasze pytania :p

reklama
Sarat i Anastazja kciuki zacisniete!!!!!!!!
Marcia to super to bierz sie do pracy i opijemy magistra!!!!
Fazerka wlasnie jem przez Ciebie czekolade ;) tez bym poszla spac.....
lajtway juz kupilam "jezyk niemowlat" mam nadzieje, ze sie troche poducze :) dziekuje.

Ostatnia edycja:
a ja sie biore za takie cudo Ciasto 'Kokos i Czekolada' :) chce mi sie zrobic cos slodkiego i prostego... pozniej napisze jak wyszlo i czy jest warte polecenia :))

Moj Syneczek dzisiaj jest wyjatkowo spokojny, malo sie rusza. Zawsze pol dnia mi sie wierci a dzisiaj tylko pare razy :p moze juz zaczyna sie ten moment kiedy wiecej spi... :) ale nie martwie sie bo i tak co jakis czas mi sie poruszy, zeby mi dac znać ze u niego wszystko w porzo :p

Buziaki :*

Ale jestem wkur..... że aż przeklne. Kupiłam detektor tętna i nic nie słychać!!! Jeden wielki szum. Byłam dzisiaj u lekarza i wszystko jest ok. A tu nic nie słychać!!!

reklama
a ja witam sie pourlopowo:-)
szkoda ze juz wrocilam ale jak mus to mus:-(
wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić:-(
wszystkim kobietkom gratuluje zdrowych syneczkow i corusiow:-)

ja dzisiaj po wizycie u gina niezadowolona :-(
wizyta byla szybka i bez usg na ktore mega liczylam a teraz dopiero kolejna w listopadzie 3 nie wiem jak wytrzymam :-(
moja Emilia kopie wiec jestem szczesliwa ze daje znaki ze wszystko wporzadku, choc dzisiaj spokojniejsza jakos :-)

milych dzionkow:-)

Do góry