reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

hej dziewczyny! witam z rana!
Anastazja- gratuluje Hani!
Trzymam kciuki za te, ktore maja dzis wizyty i egzaminy &&&& Powodzenia!
A ja to sobie tak mysle, ze mam fajnie, ze jestem w ciazy, bo jest tyle kobiet na swiecie, ktore by chcialy a nie moga....No i tak mi sie cieplutko na sercu robi jak sobie pomysle,ze mi sie udalo i juz nie moge sie doczekac jak bedzie styczen ;)
Dzis mam luzny dzien i postanowilam zrobic sernik- a co! Za to wczoraj to przeszlam sama siebie: zjadlam paczke orzeszkow solonych, potem princesse kokosowa, 4 mandarynki i jeszcze z kilogram winogron. A potem przyszla zgaga:-D
Milego dnia!!!!

reklama
mmm...anielkaa...powiadasz sernik...na pewno będzie pyszny :D normalnie w tej ciaży ser pod każdą postacią bym zjadała i zjadam :)

dzień dobry :)
:-D :-D :-D 24 tydzień wybił!! ale się cieszę!! jeszcze tylko 16tyg. zostało :-)

Anielka ja wczoraj też miałam łakomy dzień hihi :p wszystko co mi pod rękę wpadło to zjadałam :-D
ach.. zjadłabym sernik ale troszku się boję :-p bo na początku ciąży zjadłam sernik i strasznie nim wymiotowałam.. bleeehh paskunde uczucie..

Ostatnia edycja:
Fazerka wlasnie mi uswiadomilas, ze zostalo nam juz mniej niz wiecej ;)))
Ja tez bym tak mogla jesc, ale staram sie pilnowac co bym nie musiala sie toczyc na IP ;)
Anastazja to gratuluje Hani, jeszcze tatus sie tak zakocha, ze zapomni, ze myslal o synku :)))
Anielka kurcze tez bym zjadla sernik, ale mam dzisiaj lenia, nic mi sie nie chce robic......
Cierpie na brak slonca i jest mi zimnooooo i ten remont mnie wykonczy aaaaaaaaaaa!!!!!!!

reklama
Do góry