reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej dziewczyny! witam z rana!
Anastazja- gratuluje Hani!
Trzymam kciuki za te, ktore maja dzis wizyty i egzaminy &&&& Powodzenia!
A ja to sobie tak mysle, ze mam fajnie, ze jestem w ciazy, bo jest tyle kobiet na swiecie, ktore by chcialy a nie moga....No i tak mi sie cieplutko na sercu robi jak sobie pomysle,ze mi sie udalo i juz nie moge sie doczekac jak bedzie styczen ;)
Dzis mam luzny dzien i postanowilam zrobic sernik- a co! Za to wczoraj to przeszlam sama siebie: zjadlam paczke orzeszkow solonych, potem princesse kokosowa, 4 mandarynki i jeszcze z kilogram winogron. A potem przyszla zgaga:-D
Milego dnia!!!!

reklama
mmm...anielkaa...powiadasz sernik...na pewno będzie pyszny :D normalnie w tej ciaży ser pod każdą postacią bym zjadała i zjadam :)

dzień dobry :)
:-D :-D :-D 24 tydzień wybił!! ale się cieszę!! jeszcze tylko 16tyg. zostało :-)

Anielka ja wczoraj też miałam łakomy dzień hihi :p wszystko co mi pod rękę wpadło to zjadałam :-D
ach.. zjadłabym sernik ale troszku się boję :-p bo na początku ciąży zjadłam sernik i strasznie nim wymiotowałam.. bleeehh paskunde uczucie..

Ostatnia edycja:
Fazerka wlasnie mi uswiadomilas, ze zostalo nam juz mniej niz wiecej ;)))
Ja tez bym tak mogla jesc, ale staram sie pilnowac co bym nie musiala sie toczyc na IP ;)
Anastazja to gratuluje Hani, jeszcze tatus sie tak zakocha, ze zapomni, ze myslal o synku :)))
Anielka kurcze tez bym zjadla sernik, ale mam dzisiaj lenia, nic mi sie nie chce robic......
Cierpie na brak slonca i jest mi zimnooooo i ten remont mnie wykonczy aaaaaaaaaaa!!!!!!!

reklama
Do góry