reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Malutka widzisz nie bylo zle z igłą :p :) teraz sie polóż i odespij nocke nieprzespana :)
Anastazja udanej wizyty :* a Ty bedziesz tez miala usg? moze w koncu sie dowiesz czy to Staś... czy Nel ;)

A ja mam dzisiaj jakis taki dobry humor :) wczoaj po powocie z pracy moja Mamcia obejrzala ciuszki i powiedziala, ze beda dobre :) i ze sliczne kupilam ahhh :)) mojemu M. tez bardzo sie podobaja :) we wtoek idziemy do nomalnego sklepu pokupowac wyprawke i pare gadzetów :p (czytaj szczoteczke do wloskow, pieluszki tetrowe itp.)
Dostalismy jakis czas temu fotelik dla Maluszka od siostry M., wiec nie bede wózia kupowala 3 w 1 tylko 2 w 1. jejku jeszcze tylko 3 miesiace i dwa tygodnie i bede trzymac mojego Syneczka w ramionach aaaaa !! :))))))):-)

74964_niemowle_dlonie.jpgJutro moj M. ma sprawe w sadzie, trzymcie kciuki Dziewczeta!

reklama
hej
strasznie malo czasu mam na bb. pewnie jak zajade juz do fr i sie ogarne z torbami to bede do was czescej zagladac.
bylismy dzis cala rodzinka ogladac malucha. Marcelke zadowolony ze widzial dzidzie :) a maluszek rosnie sobie i ma juz ok760g
straszy swoja wielkoscia ze bedzie wychodzil w grudniu.

strasznie duzo pracy mnie czeka. musze jeszcze si spakowac i poszukac kilku rzeczy dla malucha.
a wypadalo by jeszcze do sklepu gdzies wpasc kupic sobie jakas kurtke. bo chlodno sie juz zaczyna robic a ja w sweterku latam.

Dzień dobry

Anastazja powodzenia!
Marys no kawał klocuszka z dzidziorka już ładną ma wagę :)

ja byłam od rana na uczelni wiekszość załatwiona, praca delikatne poprawki. Tylko praktyki muszę do końca załatwić i koniec. Praca do druku jupi. Termin obrony 29 wrzesnia yeaaaah :) i koniec z tym :)

Malutka- fajnie, ze wszystko dobrze, to powod do szczescia :-) A waga jak najbardziej prawidlowa. Moja Mala tez wazy ok. 460g, a jest starsza ;-) A wiesz juz czy bedziesz miala Coreczke czy Synka?
Anastazja- powodzenia na wizycie :-)

Anastazja, Sarat kciuki zaciśnięte!!
Marys wow spory już maluszek!!! ostatnio to ja myślałam że mój wielki bo dokładnie w 23tyg. miał 600g :) ale widzę że Twój jeszcze bardziej lubi pojeść hihi :-D

a ze mną dzisiaj masakra się dzieje!! cały dzień śpię!!! wstaję tylko coś zjeść i znowu się kładę bo oczka mi się kleją :) jak nigdy hihi... przed chwilką się obudziłam po 2h drzemce i się popłakałam bo nie mam w domu nutteli a chce mi się strasznie słodkiego! :p mam lenia nie chce mi się wychodzić z domu ale chyba nie wytrzymam i pójdę do kiosku!
tak...
to już postanowione..
idę.. :-D

Edit: wrociłam i wcinam czekoladę :-D już jestem cała szczęśliwa :p
wow!! zjadłam cała tabliczkę! :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
No Marcia... to teraz tylko zostaje nam trzymanie kciuków za ukończenie przez Ciebie studiów :-)
Moje dziecię waży 420 g, jak dla mnie w sam raz, nie wiem nawet co na to dr Google:-D

Do góry