reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Malutka widzisz nie bylo zle z igłą :p :) teraz sie polóż i odespij nocke nieprzespana :)
Anastazja udanej wizyty :* a Ty bedziesz tez miala usg? moze w koncu sie dowiesz czy to Staś... czy Nel ;)

A ja mam dzisiaj jakis taki dobry humor :) wczoaj po powocie z pracy moja Mamcia obejrzala ciuszki i powiedziala, ze beda dobre :) i ze sliczne kupilam ahhh :)) mojemu M. tez bardzo sie podobaja :) we wtoek idziemy do nomalnego sklepu pokupowac wyprawke i pare gadzetów :p (czytaj szczoteczke do wloskow, pieluszki tetrowe itp.)
Dostalismy jakis czas temu fotelik dla Maluszka od siostry M., wiec nie bede wózia kupowala 3 w 1 tylko 2 w 1. jejku jeszcze tylko 3 miesiace i dwa tygodnie i bede trzymac mojego Syneczka w ramionach aaaaa !! :))))))):-)

74964_niemowle_dlonie.jpgJutro moj M. ma sprawe w sadzie, trzymcie kciuki Dziewczeta!

reklama
hej
strasznie malo czasu mam na bb. pewnie jak zajade juz do fr i sie ogarne z torbami to bede do was czescej zagladac.
bylismy dzis cala rodzinka ogladac malucha. Marcelke zadowolony ze widzial dzidzie :) a maluszek rosnie sobie i ma juz ok760g
straszy swoja wielkoscia ze bedzie wychodzil w grudniu.

strasznie duzo pracy mnie czeka. musze jeszcze si spakowac i poszukac kilku rzeczy dla malucha.
a wypadalo by jeszcze do sklepu gdzies wpasc kupic sobie jakas kurtke. bo chlodno sie juz zaczyna robic a ja w sweterku latam.

Dzień dobry

Anastazja powodzenia!
Marys no kawał klocuszka z dzidziorka już ładną ma wagę :)

ja byłam od rana na uczelni wiekszość załatwiona, praca delikatne poprawki. Tylko praktyki muszę do końca załatwić i koniec. Praca do druku jupi. Termin obrony 29 wrzesnia yeaaaah :) i koniec z tym :)

Malutka- fajnie, ze wszystko dobrze, to powod do szczescia :-) A waga jak najbardziej prawidlowa. Moja Mala tez wazy ok. 460g, a jest starsza ;-) A wiesz juz czy bedziesz miala Coreczke czy Synka?
Anastazja- powodzenia na wizycie :-)

Anastazja, Sarat kciuki zaciśnięte!!
Marys wow spory już maluszek!!! ostatnio to ja myślałam że mój wielki bo dokładnie w 23tyg. miał 600g :) ale widzę że Twój jeszcze bardziej lubi pojeść hihi :-D

a ze mną dzisiaj masakra się dzieje!! cały dzień śpię!!! wstaję tylko coś zjeść i znowu się kładę bo oczka mi się kleją :) jak nigdy hihi... przed chwilką się obudziłam po 2h drzemce i się popłakałam bo nie mam w domu nutteli a chce mi się strasznie słodkiego! :p mam lenia nie chce mi się wychodzić z domu ale chyba nie wytrzymam i pójdę do kiosku!
tak...
to już postanowione..
idę.. :-D

Edit: wrociłam i wcinam czekoladę :-D już jestem cała szczęśliwa :p
wow!! zjadłam cała tabliczkę! :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
No Marcia... to teraz tylko zostaje nam trzymanie kciuków za ukończenie przez Ciebie studiów :-)
Moje dziecię waży 420 g, jak dla mnie w sam raz, nie wiem nawet co na to dr Google:-D

Do góry