reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

nie nadrobię dziś, nie ma szans

dziewczyny, nie piszcie tyle o słodyczach, pliiiiizzzz,
byłam dziś na wizycie i niestety mam cukrzycę ciążową :-( wypożyczyłam glukometr, zaraz będę się zapoznawać z informacjami na ten temat, mam receptę na paski, jutro wykupię, muszę się zapoznać z instrukcją obsługi sprzętu i 4x dziennie mierzyć poziom cukru, jak ja wytrzymam na tej diecie?

reklama
Cześć dziewczynki, byłam dziś na USG 3D! I tak, dzidzia książkowa! wszystko ok, na swoim miejscu, badanie trwało około 45 minut, ale było warto, wszystko nam zmierzyła, pokazała, opowiedziała, od móżdżku, po paluszki u stóp!
radocha.gif

Waga 395 gram.

I uwaga, uwaga!!!!! Na 90 % będzie
serce_1.gif
córeczka
serce_1.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

mam nagranie na płytce, jak mała ssie kciuka, i ziewa, i mam zdjęcie, ale łobuziara mała nie chciała współpracować.... Ale już ją kocham!!! Moja misia mała! A wierciła się, że szok, aż lekarka się śmiała
radocha.gif
002.gif
002.gif
002.gif
002.gif

Jostyna gratuluję synusia :)
Agnes suuper! gratulacje!! a 3d i 4d świetna sprawa! widać wręcz idealnie maleństwo :)
Alka oby tylko takie wieści były tutaj na forum!! cieszę się bardzo że wszystko w porządku!
iga dasz radę! cukrzyca w brew pozorom nie jest aż taka straszna :) i trzymam kciuki żeby szybko zniknęła!

co do słodyczy to od zawsze je kochałam :-D taki łakomczuch ze mnie jest :p w pierwszych 4 miesiącach nie jadłam bo jakoś ochoty nie miałam.. ale teraz jak mi dasz słoik nuteli to pewnie bym go opędzlowała w dwa trzy dni hihihi :p

jutro z rana muszę jechać do przychodni papiery złożyć żeby mi pieniądze za badanie oddali i mam taką skromną nadzieję że mnie przepuszczą w kolejce i szybko mi to pójdzie..

słodziachnych snów wszystkim życzę!

Jostyna- gratuluje Synka :-)
Agnes- a Tobie Coreczki :-)
Jesli chodzi o nasza wage, to ja tez sie zaokraglam w duuuzym tempie :-) W ciagu tygodnia przytylam ponad 1kg (ogolem ok. 7kg), a brzuszek juz calkiem duzy. Tyle, ze ja duzo jem :-) Mam ogromny apetyt- dzis np.
sniadanie - bulka z szynka i serem, pomidorem,
potem kawa i ciasta kokosanki,
na obiad zupa pomidorowa, devolay, frytki, surowki (tego akurat pol porcji, bo z Mama na pol z restauracji)
kawalek duzej pizzy,
potem znow kawa i dwa kawalki ciasta,
2 galki lodow,
chipsy, wafelki,
koktajl bananowy,
i oczywiscie jakies 3 szklaneczki soczku :-)
I pekam :-)
Wydaje mi sie, ze to sporo jedzonka :-)
Milego spanka :-)

malutkans, Asteria, melisa87 dziekuję wam bardzo dziewczynki. też się strasznie cieszę, Oczywiście nie to, że nie chciałabym chłopca, ale zawsze chciałam mieć starszego brata, i teraz mój Tomuś będzie miał się kim opiekować. Jaki dumny jest.... a tatuś!!!! hihihihi

frazerkamm dzięki, tak, fajnie wszystko widać, ale niestety moja mała nie chciała współpracować z nami, i się zasłaniała. hihiih. Dobrze, że cipe...czkę ładnie pokazała. hihiih

reklama
Do góry