reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a rzeczy sie ma, w zasadzie prawie cala wyprawke

ja np zastanawiam sie raczej jak poradze sobie z buntownikiem i noworodkiem naraz:-D no, ale podjelam sie sama tego, wiec jakkolwiek bedzie musze sobie poradzic:-D

no własnie ja sie tego obawiam najbardziej...mam nadzieje ze moje dziecie do stycznia troche hmmm sie ustatkuje ;-))))

reklama
Witajcie kochane:-)
łudzę się że nikt nie zauważył mojej nieobecnosci:-)
z której się usprawiedliwiam gdyż jak wiecie jestem na urlopie i brak internetu niestety:-(
dopiero teraz znalazł mój K. jakiś słaby to szybko piszę:-)
nadrobię was za 5 dni jak wróce :-)
tymczasem mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i dzidzie zdrowo sie rozwijaja:-)
u mnie niestety wyszlo lezenie bo Emilka jest wg Pani ginekolog u ktorej bylam na wizycie za nisko znaczy ciaza jest bardzo niska i mam nie chodzic :-( martwie sie ze moze byc cos nie tak :-(

buziaczki dla was i przepraszamze sie tak dlugo nie odzywalam:-(

Witam sie sobotnio :)
Ja sie slabo cos czuje, mam wydety brzuch, mdlosci i glowa boli i piersi baaardzo......
Anastazja kurcze ja tez slabiutko czuje maluszka i tez rzadko nie wiem czy sie nie nakrecasz, chociaz sama tez mam niepokoj w sobie.... Jesli masz tak siedziec i sie denerwowac to jedz na IP niech sprawdza!!!!!!!
Liv pamietam wiec jeszcze raz buziaki rocznicowe i milego dnia!!!!!!!
Marcia kiedy Ty masz usg? czy cos przegapilam?
Sarat powodzenia w realizacji planu :*
Ja mam znowu busowlancow w domu, wylewaja podlogi, wiec juz podalam sniadanko i musze kombinowac obiadek, a najchetniej nie wychodzila bym z lozka....

Pati idę 13 wrzesnia a połówkowe bodajze 26...
Ja czuje maluszka troszke nisko ozbaczymy...ciagle łazep o schodach no ale u mnie inaczej sie nie da...a musialam dzis raz podniesc malego i wczoraj 2 razy nioslam:no::zawstydzona/y::wściekła/y:...

Marcia slonce, oszczedzaj sie!!!!!!!! prosze!!!!! wykorzystuj dziadkow!!!!! nie wolno Ci podnosisc, wiem, ze tak latwo sie mowi, ale musisz uwazac na siebie.......
Ja za to mam ostatnio ciagla nerwowke i tez boje sie o maluszka, bo funduje mu skurcz za skurczem nerwowa sytuacja i placzem....

Liv, GoskaRW to najlepsze życzenia rocznicowe.

Anastazja, jeśli masz się denerwować jedź na IP, tam Cię uspokoją.

Mami, Twoja nieobecność owszem zauważona:-) ale dobrze że już jesteś. Oszczędzaj się. Marcia zresztą też!

Ja też mam pełno obaw jak to będzie z dwójką małych dzieci, ale wyjścia nie ma, jakoś to będzie, więc staram się nastroić optymistycznie.

reklama
Do góry