reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gotuje obiad dla męża :-p
Asteria widzę, że Ty już drugie dzieciątko, fajnie w takim krótkim czasie, też bym tak chciała ale szczerze to drugie dziecko już uzależniam od strony finansowej, chyba, że byłaby wpadka to wtedy może nawet lepiej niż decydować samemu :p

reklama
Gotuje obiad dla męża :-p
Asteria widzę, że Ty już drugie dzieciątko, fajnie w takim krótkim czasie, też bym tak chciała ale szczerze to drugie dziecko już uzależniam od strony finansowej, chyba, że byłaby wpadka to wtedy może nawet lepiej niż decydować samemu :p

Wiesz Wojtaszek nie był planowany:-) Nina akurat była bo pozwolily nam na to finanse ale po 2 mies od zajscia w ciąze Ł. stracił prace. tak wiec czekanie na lepsze czasu u nas sie nie sprawdziło:-)

:wściekła/y: no i tak to właśnie jest... do dupy i jeszcze raz do dupy. Mu znów z K planowaliśmy maleństwo ale mieliśmy czekać na obiecaną mu podwyżkę w pracy, niestety podwyżki jak nie było tak nie było i w końcu stwierdziliśmy, że tak też damy radę i w sumie w 3 miesiącu ciąży podwyżka się pojawiła więc na szczęście u nas w drugą stronę zadziałało... a z drugim to już zobaczymy jak będzie, niby wszyscy mi mówią, że z drugim już nie jest tak źle bo ma się dużo rzeczy po pierwszym - ale wiadomo, że łatwo się mówi...

:wściekła/y: no i tak to właśnie jest... do dupy i jeszcze raz do dupy. Mu znów z K planowaliśmy maleństwo ale mieliśmy czekać na obiecaną mu podwyżkę w pracy, niestety podwyżki jak nie było tak nie było i w końcu stwierdziliśmy, że tak też damy radę i w sumie w 3 miesiącu ciąży podwyżka się pojawiła więc na szczęście u nas w drugą stronę zadziałało... a z drugim to już zobaczymy jak będzie, niby wszyscy mi mówią, że z drugim już nie jest tak źle bo ma się dużo rzeczy po pierwszym - ale wiadomo, że łatwo się mówi...
No to tylko sie cieszyc:)

a rzeczy sie ma, w zasadzie prawie cala wyprawke

ja np zastanawiam sie raczej jak poradze sobie z buntownikiem i noworodkiem naraz:-D no, ale podjelam sie sama tego, wiec jakkolwiek bedzie musze sobie poradzic:-D

a rzeczy sie ma, w zasadzie prawie cala wyprawke

ja np zastanawiam sie raczej jak poradze sobie z buntownikiem i noworodkiem naraz:-D no, ale podjelam sie sama tego, wiec jakkolwiek bedzie musze sobie poradzic:-D

jaki tam butownik - jak by byl prawdziwy buntownik to bys cały czas marudzila na nia:):) dziecko poprostu ma swoje zdanie:) :-)

Chodz ja to sie chyba nie powinnam odzywac bo moje to malo dziecko przypomina;P

ja z natury nie narzekam, chyba, ze naprawde zostane doprowadzona do granic zenitu/nadiru Asteria

pozatym jakojakby nie bylo pedagog wyjatkowo specjalny nie moge wychodzic z siebie przy wychowankach:-D

Liv- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Fazerka- super, ze z Maluszkiem wszystko dobrze. Moze wstawisz zdjecie? :-)

A my wlasnie gralismy z Mezem i z Rodzicami w tysiaca :-) A teraz laba. Milego wieczoru zycze i duzo kopniaczkow!! :-)

reklama
Do góry