reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

asteria i ma_gdalena ja tez kocham koncerty i karuzele :)) ahh :)

A ja czekam do 20-stego na wypłtake i lece z M. na zakupki dla Bączka :) bo juz zegar biologiczny tyka :p teraz jak Asteria dodala ta nowa liste Mam to poczulam, ze nie ma na co juz czekac :p w koncu od poniedzialku zaczynam 24 tydzien aaaa :))

reklama
Ma_gdalena: no my przez Ninke nie pojechalismy na woodstock... bo tez bylam swiadoma tego że nie wysiedze...
Jeśli chcieliście jechać pociągiem to uwierz mi, że nie masz czego żałować... Ja dokładnie w ten sam dzień jechałam pociągiem z mężem w góry i ogólnie mieliśmy super przygodę ale Ci ludzi co jechali na woodstock to podziwiam, że nie roznieśli tego PKP :/ Nasprzedawali biletów na ten pociąg, który zrobili specjalnie dla nich żeby był bezpośredni do Kostrzyna a potem się okazało, że do pociągu zmieściło się zaledwie 1/3 osób posiadających bilety i najpierw się na stali po zwrot pieniędzy a potem koczowali na peronie całą noc na następny pociąg...

asteria i ma_gdalena ja tez kocham koncerty i karuzele :)) ahh :)

A ja czekam do 20-stego na wypłtake i lece z M. na zakupki dla Bączka :) bo juz zegar biologiczny tyka :p teraz jak Asteria dodala ta nowa liste Mam to poczulam, ze nie ma na co juz czekac :p w koncu od poniedzialku zaczynam 24 tydzien aaaa :))

Ja też już zaczęłam kompletować wyprawkę, z ubranek już mam wszystko oprócz kombinezonu (ale to ze względu na podarunki) a tak poza tym to kupiłam już fotelik sam., ręczniczek z kapturkiem, pieluchy tetrowe i flanelowe, butelki i dzisiaj jeszcze chusteczki nawilżane bo była fajna promocja :-p

A jeszcze mam takie pytanie, znacie już płeć swoich maleństw????

Jeśli chcieliście jechać pociągiem to uwierz mi, że nie masz czego żałować... Ja dokładnie w ten sam dzień jechałam pociągiem z mężem w góry i ogólnie mieliśmy super przygodę ale Ci ludzi co jechali na woodstock to podziwiam, że nie roznieśli tego PKP :/ Nasprzedawali biletów na ten pociąg, który zrobili specjalnie dla nich żeby był bezpośredni do Kostrzyna a potem się okazało, że do pociągu zmieściło się zaledwie 1/3 osób posiadających bilety i najpierw się na stali po zwrot pieniędzy a potem koczowali na peronie całą noc na następny pociąg...

Wiem jak to wyglada... jeżdze od 5 lat;) pierwszy raz odpusciłam... ale z tego co słyszałam to masakra...była PKP dali ciała na całosci...

Dzięki, a ja tak daleko szukałam :p
Widzę, że chłopców dużo więcej niż dziewczynek

A no... zobaczymy jeszcze bo wszystko może się zmienić... :p uciekam ugotować obiadek :) mam nadzieję, że zajrzę do Was troszkę później

Ostatnia edycja:
Asteria - ja się uparłam, żeby wykorzystać "ostatni, wolny rok" i pojechaliśmy z P. na Toporiadę. Taki sympatyczny trzydniowy konwent w klimatach RPG, odbywający się w stanicy harcerskiej w lasach koło Fryszerki. Trzy dni frustracji, złości i żalu do siebie, że w ogóle się tam wybrałam. Plus solenne przyrzeczenie, że nigdy więcej :p Ale jak znam siebie, to za dwa lata będziemy tam z powrotem - z Remikiem. A w przyszłym roku pewnie pojadę chociaż na jeden dzień. Ot, nie umie baba w domu usiedzieć.

Sarat :) - Ty nie szalej dziewczyno - im dłużej Maleństwo zostanie w Twoim bezpiecznym, cieplutkim brzuszku, tym lepiej. Matka Natura nie bez powodu wymyśliła, że ciąża trwa 38 tygodni ;)

A my dziś zrobiliśmy "danie - nawinie". Czyli makaron z jajkiem, pomidorem i cebulka. Wyszła z tego taka ni to jajecznica, ni to pasta.
W każdym razie pychotka :)

reklama
ona przepraszam serdecznie... za dużo się tu dzieje i można się pogubić :)

Nie mam czasu Was z dziś nadrabiać. Piszcie wolniej kochane :p

Ja wróciłam z pracy, odwiedziłam po drodze kosmetyczkę i mam piękną nową hennę, zjedliśmy obiad, a teraz idę się zdorbić na bóstwo i jedziemy do znajomych. Wszak dziś meczyk :):)

Zobaczcie jakie śliczne ciuszki http://www.bamarnicol.pl/pl,oferta.html

Asteria
jak zobaczyłam wątek rozpakowanych mam to doznałam szoku, że to już .... Kurcze, ależ ten czas leci... Jednak mam nadzieję, że nasze dzieciaczki poczekają przynajmniej do grudnia, a u mnie to nawet do stycznia, bo jestem z końca :p

Pozdrawiam Was i głaszczę po brzuszkach

Ach i jeszcze jedno... Czytam, że MArciaa ma jutro połowę ciąży, a jak tak dla ścisłości się zastanawiam, czy połowa nie jest z końcem 20 tyg, a nie jego początkiem... bo skoro ciąża trwa 40 tyg, to dzieli się na pierwsze 20tyg i drugie 20 :)? heh chyba za dużo myślę, bo w sumie małe to ma znaczenie, ale zawsze lubiłam matematykę :DDDD

Ostatnia edycja:
Do góry