reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Rzeczywiscie liv chyba ma rocznice :)) (wywnioskowalam z suwaczka) :)) Gratki liv :*

A moj placek z rabarbarem wyszedl... hm... jakby chciał a nie mógł :pP Mężowi i Tacie smakuje :p ale naprawde nie ma sie czym chwalic, w ogole nie urósł i jakis taki zbity jak zakalec :p ale zjesc sie zje :pP Teraz gotuje sobie ruskie bo mam pomrozone a chec mnie wziela przeokrutna... swoja droga zauwazylam, ze coraz wiecej jem :eek: :)

reklama
Dorotka gratuluje Syneczka :)
Ona_ona gratuluje Córci :)
Liv to gdybym jutro zapomniala (co mi sie ostatnio zdaza.....) Wszystkiego naj naj naj z oazji rocznicy :*
U nas zimno, mokro i ponuro...... Idealna pogoda do zakupow internetowych!!!!
Co do kopniakow, to ja tez odczowam mocniej jak sie zdenerwuje, potem jest dluzsza chwila przerwy.... Ale od rana naslu****e i czekam....
A nie uwazacie, ze ten czas leci szybko, juz niedlugo styczen!!!!!

A ja to już dziewczyny sama nie wiem....jak to zrobić z tymi zakupami. Z jednej strony chciałabym wszystko mieć wcześniej, żeby potem nie było zakupów na wariata ale z drugiej jakoś mi tak dziwnie jeśli chodzi o wózek czy łóżeczko....z ubrankami problemu nie mam, trochę kupiłam, trochę dostałam. Jak wy robicie? kupujecie wózek i łóżeczko w miarę wcześnie czy tak już naprawdę na sam koniec??

nie, nie!! tylko nie allegro ;)
ono ciągle woła ode mnie pieniędzy ;)

raz jeszcze dziękuję za ciepłe przyjęcie, wpadłam na chwilę i mam ostatnie minuty na zjedzenie kolacji wiec znikam :cool2:

ja tez na zakupach, ale dla siebie:-D

Anisia, z racji, ze to moje drugie (nie)przyjemnosc kupowania wozka i lozeczka mnie ominie

z mala pierwszy wozek kupilam miesiac po porodzie, kolyske mialam ok 2 tygodni przed narodzinami

A ja to już dziewczyny sama nie wiem....jak to zrobić z tymi zakupami. Z jednej strony chciałabym wszystko mieć wcześniej, żeby potem nie było zakupów na wariata ale z drugiej jakoś mi tak dziwnie jeśli chodzi o wózek czy łóżeczko....z ubrankami problemu nie mam, trochę kupiłam, trochę dostałam. Jak wy robicie? kupujecie wózek i łóżeczko w miarę wcześnie czy tak już naprawdę na sam koniec??

Ja przy wojtusiu miałam juz koncik wojtaszkowy przygotowany miesiac przed terminem - i dobrze bo wojtaszek wyszedl 2 tyg wczesniej:) wozek miałam kupiony sierpniu (wojtek urodził sie w pazdzierniku) bo akurat była okazja;) 250 zł zapłaciłam - ubranek dostałam bardzo duzo i jeszcze moja mam wyciagneła zachomikowane moje i brata ubrania;)

reklama
Jestem jestem jestem...Witjcie kobitki po 3 dniach nieobecnosci a to z lenistwa i zmeczenia.U mnie nic specjalnego przez ten czas sie nie zmieniło z tym ze dzidzia bryka i bryka z czego sie bardzo ciesze nawet jak moj Ma dotyka brzucha to tez czuje wczesniej nie miał szczescia bo co przyłozył reke to dzidzia milkła:-)
Jutro po mojej pracy jedziemy ogladac wozki i kupic butelki z aventa no i pizame dla mnie bo mam same stare a nowa sie sprzyda....Czekamy na wtokrowy dzien a dla czego tak czekamy bo bedziemy widziec nasza dzidzie i moze uda sie podejzec płec;-) moj M nawet wział sobie wolny dzien na ta okazje:-)
Praca juz mnie bardzo meczy i mysle ze jeszcze troszke popracuje z jakis miesiac i poprosze Pania doktor o zwolnienie bo juz mam coraz mniej siły....

Nie dam rady was nadrobic bo jak zwykle duzo naskrobałyscie...

Do góry