reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

jeju no na nic dzis czasu nie mam:crazy:

jozefina witamy u nas

no ja mam nadzieje, ze urodze w 2012 roku a nie szybciej bedzie mi sie groszek pakowac na swiat

koncerty...tak, maz mi swinstwo zrobil na sama rocznice. Kupil mi bilet na koncert ulubionego zespolu, mozna by rzecz czekalam na ta chwile od 1996 roku. I co? no i nie pojde, by przez przypadek ktos bratersko nie rzucil mi sie na ramie albo mnie w nie nie klepnal. Wiec kazalam mu isc samemu, wiec dzis sama siedze. Niech chociaz mi powie czy fajnie bylo.

i w ogole dzis zaliczyla moja twarz pluniecie jedzeniem od dziecka, chyba mam dzis naprawde kiepski dzien

reklama
W sumie to od momentu zaplodnienia, do chwili porodu ciąża trwa 38 tygodni. Te dwa tygodnie to czas od pierwszego dnia ostatniej miesiączki do owulacji i liczy się je raczej orientacyjnie, żeby lekarzowi łatwiej było, bo tak naprawdę każda kobieta ma inny cykl i owulacja wcale nie musi być akurat w 14 dniu cyklu. :)

Teraz to ja za dużo myślę ;)

Strzyga: ja powiedziałam mojej mamie ze ma sie szykować na przysżły rok bo bedzie siedzieć z Nina:) a Wojtaszka wywioze do tesciowej:) bo przyszlego roku nie odpuszecze!!! :-) Ł. sie smieje ze to bedzie nasz podroz poslubne;P

Alka:ja juz kilka tyg temu mowilam ze mi szybko leci ta ciaza:) liczy sie ze 20 sie zaczęło:)

Liv a na co miałas isc?

Strzyga jak bym slyszala moja kolezanke;P ona to prawie jak lekarz:p

Witajcie! Ja właśnie robię gofry:) Mniaaammmm, znalazłam cudny przepis z którego wychodzą idealnie puszysto-chrupiące. Mam okropną wenę na słodkie. Pozatym ostatnio bieganina, bo wymieniamy grzejniki i okno i trzeba latać i szukać czegoś co nam odpowiada:)

Witajcie! Ja właśnie robię gofry:) Mniaaammmm, znalazłam cudny przepis z którego wychodzą idealnie puszysto-chrupiące. Mam okropną wenę na słodkie. Pozatym ostatnio bieganina, bo wymieniamy grzejniki i okno i trzeba latać i szukać czegoś co nam odpowiada:)

mnie to na popcorn wzielo:) moch Ł. wlasnie wrocił ze sklepu i robi :)

Uważaj na siebie;)

reklama
Alka no konkretnie jutro, dzieki

Asteria, nic nie mow;-)bo chyba oszaleje z rozpaczy, nie dosc ze koncert we wlasnym miescie to jeszcze kameralnie :crazy:mam nadzieje, ze jeszcze w moim zyciu zobacze ich na zywo, za to moge sie zadowolic bootlegiem, ktory przyszedl do mnie wczoraj z grecji.

Do góry