reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Strzyga!:) super wieści:D bardzo się cieszę!!!!!:*:*:*:*

a mi nikt długości szyjki nie bada:p albo przynajmniej mnie o tym nie informują:p

reklama
Strzyga no to super, że wszystko się okazało dobrze:) W temacie obiadowym...u mnie dziś zupka paprykowa i do tego niewyrafinowane naleśniki z parówkami, warzywami i sosem:) No i jeszcze ciasto robię, bo przecież mnie od niedzieli męczą o nie w domu:)

Ale Alka... Ta szyjka 2 tygodnie temu miała pół centymetra i się otwierała już... Także to chyba naturalne, że się stresowałam :)

W każdym razie wszystko wróciło do normy i jestem przeszczęśliwa. :)

Anisia - a naleśniki robisz w formie "tortu" - w sensie, przekładaniec naleśnik-farsz-naleśnik-farsz itd, póki się składniki nie skończą, czy zawijane? Bo za mną chodzi tort naleśnikowy ostatnio...

Ciesze sie bardzo ze wszystko ok po Waszych wizytach u gina i na USG...Ja mam dzis na obiadek zupke warzywna bo mam warzywek bardzo duzo z ogrodka tesciow i szkoda by sie zepsuły,mojemu M nie bedzie dzisiejszy obiadek w nos bo nie przepada za zupami ale bedzie musiał zjesc bo vitaminki kazdemu potrzebne.....

Ja mam USG 13 i mimo tej 13 mam nadzieje ze dzidzia pokaze jaka ma płec i czy wszystko z nia ok

Strzyga- cieszę się,że wszystko dobrze ;-)

Fiona- z tą 13-nastką to tylko przesądy,więc nie denerwuj się napewno wszystko będzie dobrze;-)

u mnie dzisiaj na obiad kluski parowane i klopsiki w sosie...ale ja chyba obiad mam już z głowy, bo przed chwilą zjadłam białą kiełbaskę i serek wiejski:-)

reklama
Mam dzisiaj strasznego doła. Wogle z Filipem będąc w ciąży nie miałam takich humorów a teraz z Julką to ciągle jestem zmienna jak pogoda. U mnie wszystko jest dobrze a przejmuje się wszystkim do koła. Nawet mizerie dzisiaj przesoliłam i za bardzo popieprzyłam. Mam głowę w chmurach!

Do góry