reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Marciaa:) nie warto przyciskać lekarza;) mój powiedział, że najlepszy czas na połówkowe to 22-24 tydzień, bo wtedy najlepszy obraz się uzyskuje;)

Wy bidulki gotujecie, a ja chodzę sobie do mleczaka na obiadki:D 10 zł i najadam się na cały dzień jak król;D

co do szczepień to masakra z nimi...mam nadzieję, że żona mojego ginka (jest pediatrą) doradzi nam co i jak:):)
pamiętacie jak wstydziłam się iść do tego mojego nowego lekarza, że to tata kolegi?:D otóż byłam idiotką:D okazało się, że do niego chodzi nawet dziewczyna jego syna (prawdopodobnie przyszła synowa:D:D)...jak to usłyszałam to skrępowanie od razu mi minęło:D chociaż ja nie wyobrażałabym sobie chodzić do mojego przyszłego teścia na badanie ginekologiczne:D:D

reklama
Bakaliaa, Alka;D powiem Wam, że mi powody do krępowania się minęły jak tylko to usłyszałam:D masakra;D

pomidorową też bym zjadła:p ale tylko z Maciusia (taki bar)...:D oni robią najlepszą pomidorową na świecie:D

Do góry