reklama
Witajcie
Od rana dziś na nogach, właśnie wróciłam z zakupów. Ostatnio bolały mnie żebra u góry, po prawej stronie dziś się to powtórzyło.. schylanie się jest trochę ograniczone.
Co do ostatniego tematu o ślubach. My braliśmy tylko cywilny, potem poczęstunek w domu u mnie dla rodziców, świadków i rodzeństwa. Za wszystko płaciliśmy sami, kościelny też chcemy wziąć ale to jeszcze troszkę czasu jest, najważniejsze jest to że jesteśmy razem
Udanych wizyt!
Od rana dziś na nogach, właśnie wróciłam z zakupów. Ostatnio bolały mnie żebra u góry, po prawej stronie dziś się to powtórzyło.. schylanie się jest trochę ograniczone.
Co do ostatniego tematu o ślubach. My braliśmy tylko cywilny, potem poczęstunek w domu u mnie dla rodziców, świadków i rodzeństwa. Za wszystko płaciliśmy sami, kościelny też chcemy wziąć ale to jeszcze troszkę czasu jest, najważniejsze jest to że jesteśmy razem
Udanych wizyt!
ma mieć nastawianie naturalnie, z tym że obrzęk jest tak duży więc lekarze czekają aż trochę zejdzie. dzisiaj na wizycie u laryngologa okazało się że pęknięcie nie tylko kości nosowej ale i przegrody. jak na razie opuchlizna straszna! trzeba przeczekać ten stan. najważniejsze że nic więcej się nie stało!Bakalia...współczuję stresów ogromnie! biedna mama! będzie miała operację? czy jakoś "naturalnie" jej to nastawiali???
livastrid
2010 & 2012
oj, troche sobie narobila Twoja mama, bakaalia, ale naprostuja, zagoi sie i bedzie ok. Bardziej niepokojace jest samo w sobie omdlenie, moze cisnienie albo z cukrem ma problemy?
3mam kciuki za szyjke, Strzyga
3mam kciuki za szyjke, Strzyga
Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Jak Wam Kochane idzie robienie obiadu? Ja zjadłam nektarynkę i teraz Julka daje popalić hehe a mam takiego lenia, że szok. Dobrze, że gulasz zrobię w 30minut a potem szperanie na allegro hehe.
livastrid
2010 & 2012
e ja nie jestem glodna ku mojej radosci, moze na obiad jakas kanapke zjem
no nie mala spi, a w drugie w brzuchu robi sobie wesole miasteczko, litosci
no nie mala spi, a w drugie w brzuchu robi sobie wesole miasteczko, litosci
livastrid moja mama choruje na serce od 18lat, ma teraz rozrusznik wstawiony bo własnego rytmu już nie ma(jest tak słaby że serce nie dało by rady bić bez niego) i niskie ciśnienie. Z tego co mama mówi to wczoraj musiało jej spać i dlatego straciła przytomność, a pech chciał że akurat mnie w mieście nie było, tylko u teściów gdzie właśnie się przeprowadzam.
myszka2607
Fanka BB :)
Strzyga, też trzymam kciuki!
Asteria, fajnie że z Wojtkiem już dobrze.
Bakalia, współczuję mamie, ale dobrze że to nic poważniejszego
Co do szczepień, to ja szczepię tą 5 w 1, nie brałam do tej pory dodatkowych, ale rozważam pneumo i meningo zanim pójdzie do przedszkola. Na obowiązkowe szczepię, bo uważam że gdyby zachorował na którąś z tych chorób, to dopiero by było. Trzeba tylko bardzo uważać żeby chorego dziecka nie zaszczepili, po tym właśnie są powikłania.
Asteria, fajnie że z Wojtkiem już dobrze.
Bakalia, współczuję mamie, ale dobrze że to nic poważniejszego
Co do szczepień, to ja szczepię tą 5 w 1, nie brałam do tej pory dodatkowych, ale rozważam pneumo i meningo zanim pójdzie do przedszkola. Na obowiązkowe szczepię, bo uważam że gdyby zachorował na którąś z tych chorób, to dopiero by było. Trzeba tylko bardzo uważać żeby chorego dziecka nie zaszczepili, po tym właśnie są powikłania.
reklama
livastrid
2010 & 2012
szczerze wspolczuje mamie bakaalia, szkoda, ze tak sie stalo dobrze, ze na nosie sie skonczylo, choc mogloby sie obyc bez tego