reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Mam kumpla na stanowisku mlodszy programista i musze przyznac ze zazdroszcze mu jego fachu! :-)
Pracuje w jednej firmie dopiero 1rok i juz mial ze 2 powazne podwyzki i w tym momencie dostaje ok 3.500zl na czysto a szykuje mu sie awans wiec zarobki podskocza do 4.000zl...
Mysle, ze za taka kwote to spokojnie mozna w Polsce wyzyc, nawet w takim drogim meiscie jak Warszawa czy Wroclaw
Gdy bylam w Polsce to pracowalam jako bibliotekarka (po 5latach studiow bibliotekoznawczych) i zarabialam.... 1350zl na reke!!
Samo wynajecie kawalerki we Wroclawiu kosztuje obecnie min 1.000-1200zl! Paranoja z tymi zarobkami w Polsce...

Witam ;)
Czikita-nie poddawaj sie, bedzie dobrze!!!
Mnie juz moi tescie denerwuja:wściekła/y:. NIe lubie takiego tloku w domu! Ale teraz wyszli na spacer to moge odpoczac :)
Asteria-nie martw sie, wszystko sie jakos ulozy i napewno Twoj maz dostamie dobra prace.
Anastazja-zartownis/ia z Twojego maluszka.
A jesli chodzi o wrozki to ja bylam dawno temu. te co z Krakowa to moze znaja taka wrozke,co kiedys na rynku przesiadywala (Dzidzianna miala na imie) no i ona troche prawdy powiedziala, ale powiedziala tez ze bede miala corke, a tu prosze- drugi synus ;) Wszystkie wrozby oczywiscie trzeba brac z przymrozeniem oka ;)
Pozdrawiam i zycze slonecznego dnia

Dorotka - Ja też mam ograniczone zaufanie do tego relanium. Nawet mimo tłumaczeń, że groźne jest tylko w pierwszym i trzecim trymestrze. Niestety, nie zawsze da się uniknąć leków. :( W każdym razie mam nadzieję, że w środę pani Doktor poradzi mi coś konkretnego i uspokoi. Bo nie wydaje mi się, żeby tak częste bóle jak u mnie były normalne i w porządku :(

Czikita 4000zl to już coś :) można by było pracować w PL ;-)

Strzyga dziwne to... relanium na ból... jak zmarła moja mama to prawie całe opakowanie tego zjadłam :| i muszę przyznać w że w takich sytuacjach bardzo one pomagają! to jest bardzo silny lek uspokajający, otumania człowieka bardzo..

a tak poza tym to cholera chorubsko mnie dopadło :(
strasznie osłabiona jestem, gardełko boli, katar, zatoki bolą... achhh :(

chciałam zrobic ciasto czekoladowe:p nawet je zrobilam ale nie opanowalam jeszcze tego piekarnika i troszke sie przyjaralo:):-D pozostał tylko ladny zapach w domu:p

Czikita:
Duzo usmiechu i pozytywnego myslenia;) wiec co przechodzisz... ja to przechodzilam przy Wojtaszku... też był zaskoczeniem...:-) a teraz zycia bez niego sobie nie wyobrazam:) poczatki zawsze sa ciężkie:-) ale po tem ale po tem masz jedna wielka nagrode ktora sie do ciebie bedzie usmiechac...:-)
Wow, moze i mojemy Ł. sie wreszcie uda znaleść coś do 2.5 k. na reke... było by super...

Strzyga: z tego co upisujesz bóle masz co dziennie - ja bym nie czekała na wizyte do środy tylko pojechała na IP - bo to nie jest normalne:-(

fazerkamm: kuruj sie;)

Czy ktoś wie co sie dzieje z Tiramisu?

ja mam ochote dzis na obiad zrobic krem z brokułów. jakas zupa za mną chodzi, ale inna jak ogórkowa i pomidorowa bo zrobily sie juz nudne, aczkolwiek maz to by tylko pomidorowke moją jadł.

Jestem upaprana bajcą, bo pomalowaliśmy meble ogrodowe i nie wiem czym to zmazać z siebie, bo do sklepu muszę iść. A rozpuszczalnika to nie wiem czy doświadczę w tym domu. Może zmywaczem do paznokci spróbuję.

reklama
ja mam ochote dzis na obiad zrobic krem z brokułów. jakas zupa za mną chodzi, ale inna jak ogórkowa i pomidorowa bo zrobily sie juz nudne, aczkolwiek maz to by tylko pomidorowke moją jadł.

Jestem upaprana bajcą, bo pomalowaliśmy meble ogrodowe i nie wiem czym to zmazać z siebie, bo do sklepu muszę iść. A rozpuszczalnika to nie wiem czy doświadczę w tym domu. Może zmywaczem do paznokci spróbuję.

a jaka farba?

Do góry