My mieliśmy dziś Wojtaszek wygląda jak mały murzynek - przewrocił sie i górna warge ma 2 razy większa bo zpuchła

..
Ł. pojechał własnie na rozmowe o prace... jak ja bym chciała żeby sie udało... i nie były to smieszne pienieniądze...;/ bo ostatnio mu zaproponowano stanowisko programisty za najniższa krajowa ;/
Wojtaszek od rana marudzi że chce iść do przedszkola;/ już nie wiem jak mam mu tlumaczyć że dziś jest zamknięte:/...
Ogólnie czuję się dobrze Ł. stwierdził ze mała chciała dziś rano uciekać z brzucha bo go skopała jak sie do niego przytuliłam przez sen:-)
Maryś: nasze maleństwa muszą być najzdrowsze!!!
Ja sie teraz musze przestawić na wstawanie o 7 zeby mlodego odprowadzić do przedszkola...
Ona_ona: jezeli chodzi o mycie klatki to u nas tez sie myje na zmiane... ale jak zaczeło u mnie widać brzuszek to powiedziały że nie musze... ale moj Ł. teraz sprzata
Ankaska36: gratuluje syna
Ewelina: ja się zastanawiam nad tym... czy wracać do pracy... bo nie chce małej zostawiać z tesciową... i żeby siedziała u nas... a moja mama jest mloda babeczka (43l) wiec jeszcze pracuje... wiec też nie bardzo mogę na nią liczyć... tak wiec myślimy co zrobimy...
sarat: niestety nie wiem nic o grzwaniu mieszkania gazowo... moja babcia ma domek... ale nie wiem czy to jest jakas roznica... bo ona ma wszystko na gaz.
Fazerkamm: nie słyszałam zeby musiały być oddzielnie...
Megi: UWAZAJ!!! z ta praca!! mozna nam nosić max 5kg
my nie idziemy do szkoly rodzenia bo już swoje odsiedzielismy z Wojtaszkiem a rodzimy i tak razem i
Anastazja gratulacje zdrowego dziedziaczka...
Strzyga: relanim??? chyba nie mozemy? ty sie lepiej wybierz do lekarza tymi bólami brzucha...!!