reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
A ja jak rasowy debil na tyrałam się w pracy.
Jestem odpowiedzialna za kampanię społeczną i teraz przesuwałam paczki w ulotkami, plakatmi, pakowałam, starałam się nie dzwigać, a i tak czuję się wypluta i pobolewa mnie brzuch. Nigdy więcej.

A ja jak rasowy debil na tyrałam się w pracy.
Jestem odpowiedzialna za kampanię społeczną i teraz przesuwałam paczki w ulotkami, plakatmi, pakowałam, starałam się nie dzwigać, a i tak czuję się wypluta i pobolewa mnie brzuch. Nigdy więcej.
oj to Ty może tak nie szalej z tą pracą.

A ja mam laski pytanie do Was. Byłyście kiedyś u wróżki? :)

Sarat - my mamy hostel i w hostelu owym jest podgrzewacz wody gazowy no i ogrzewanie chałupy gazowe. Narazie nie mieliśmy okazji grzać w zimie, więc nie wiem jak to będzie, ale mamy ponad 200 m i obawiam się rachunków. Ale teraz jak mamy tą wodę na gaz podgrzewaną i trochę ludzi się przewija to płacimy np 150 zł. Za sierpień 113 zł dokładnie zapłaciliśmy.

I pytanie nr 2: na kiedy zapisujecie się do szkoły rodzenia. Październik to chyba za wcześnie, co?

Ja bylam u wrozki w waznym momencie mojego zagubienia..... ale nic sie nie sprawdzilo i dobrze :))) a tak wogole to troche sie boje wrozek i magii.....
Nosze czerwona nitke od uroku ;)

do szkoly rodzenia sie nie zapisuje, jakos jak rodzilam to instynktownie wiedzialam jak sobie pomoc.....

A ja mam pytanie czy ktos wie czy Chicco wycofalo z Polski firmowe sklepy????

My jesteśmy zapisani do szkoły rodzenia na listopad :)

Nie przywitałam się dziś z Wami, bo mam jakiś spadek mocy i nic mi się dziś nie chce... ale się pożegnam... Obejrzę meczyk naszej reprezentacji, a raczej żałosną kopaninę i idę lulu, no chyba, że zasnę w trakcie... Dobrych nocek i przyjemnego weekendu tym co mają w planach coś więcej niż tylko BB :)

Ostatnia edycja:
Ewelina,
ja na razie planuję wrócić :) choc pewnie wydłużę sobie macierzyński o urlop z tego i kolejnego roku.
.

ja tez mam jeszcze cały urlop z tego roku i z przyszłego roku wezmę odrazu 3 tyg. Wstępnie wyliczyłam, że wrócę do pracy pod koniec sierpnia...w sumie biorąc pod uwagę że teraz jestem na L 4 w pracy będe miała przerwę rok i 4 miesiące

reklama
Do góry